NRK Meny
Normal

- Vi vil løfte 'bøtta' i år igjen

FFKs Raymond Kvisvik lover full skjerpings i cupkampene.

Raymond Kvisvik
Foto: Chris Kyllingmark / Scanpix

- Selv om serien er viktigst, skal vi vinne hver kamp, sier en målbevisst Kvisvik.

- Glede Fredrikstad

Han legger ikke skjul på at FFK vil til Ullevaal igjen.

- Vi vil jo gjerne dit igjen for vi vil glede Fredrikstad med nok en cupseier. Nå har vi slått to lag som vi skal slå. De neste kampene blir tøffere. Det er en lang vei å gå, forklarer han.

Liseby og Sarpsborg er slått i de to første rundene. Nå venter tredje runde av cupen.

- Cupen har sjarm og er veldig artig å spille. Man spiller mot gutter man har spilt mot tidligere. Cupen er stor i Norge og vi vil løfte 'bøtta' i år igjen.

- Skaper sjanser

FFK-trener Anders Grönhagen var svært fornøyd med det han så under onsdagens cupkamp mot Sarpsborg.

- Vi skaper flere sjanser enn vi har gjort tidligere i år og har en harmoni i laget.

Han legger til at det fortsatt er ting å jobbe med:

- Vi har mer vi må jobbe med. For eksempel løper vi feil i en rekke situasjoner. Samtidig er jeg svært  fornøyd med bra i forsvar og at vi skaper mange sjanser. Sånn sett må vi være fornøyde.

- Alle vil slå oss

'Grönis' legger ikke skjul på at konkurransen hardner til.

- Det blir tøffere og tøffere motstand. Kravet er at vi skal gå videre noen runder til fra både klubb og supportere. Mange lag vil slå oss fordi vi vant i fjor.Men nå må vi konsentrere oss om nåtiden. Se hver match for seg og gå videre, avslutter han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En av fem er ensomme

    En av fem ungdommer i Østfold føler seg ofte ensomme. Det viser Ungdata-undersøkelsen, gjennomført av NOVA. Undersøkelsen viser at flere unge føler seg ensomme enn tidligere.

  • Bonde tiltalt for dyremishandling

    En Fredrikstad-bonde kan få opp til tre år i fengsel for grov dyremishandling, skriver Fredriksstad Blad. Blant annet skal det ha blitt avdekket ubehandlet benbrudd og sykelig avmagring hos noen av storfeene til bonden. Dyrene skal også ha stått i avføring og flere hadde svimerker på kroppen, skriver avisa. Bonden er tiltalt for grovt brudd på dyrevelferdsloven.