NRK Meny
Normal

- Vi får starte med blanke ark

Geir Bakken (40) er ansatt som ny daglig leder i FFK.

Geir Bakken

Geir Bakken ble presentert som ny daglig leder i FFK mandag morgen.

Foto: Shemsi Bunjaku / NRK

I dag ble Geir Bakken (40) presentert som ny daglig leder i FFK. Han har tidligere jobbet i Fredriksstad Blad og som utviklingsredaktør i Amedia.

– For en som elsker Fredrikstad er dette en unik mulighet til å være med på en ny tidsregning i FFK, sa en smilende Bakken under dagens pressekonferanse.

– Skal gjenopprette gleden

Onsdag i forrige uke ble det klart at virksomheten i FFK Sport AS overdras til Fredrikstad Fotballklubb, og at all virksomhet blir samlet i klubben.

FFK har lenge vært i en økonomisk knipe, men nå har kreditorene ettergitt langsiktig gjeld på 23 millioner kroner.

(Teksten fortsetter under bildet)

Geir Bakken

Geir Bakken (til venstre) sammen med styreleder i klubben, Arne-Erik Olsen.

Foto: Nina Marie Askim / NRK

Bakken mener dette gjør at de kan starte med blanke ark, og at hans viktigste oppgave fremover blir å bygge opp merkevaren FFK på nytt.

– Jeg føler på mange måter at FFK har fått en helt ny sjanse. Det er kjempestore muligheter for å bygge et godt fotballag og en sterk organisasjon, og det skal vi jobbe hardt for å få til, sier Bakken om oppgaven som ligger foran ham.

– Skal gjenopprette gleden

Bakken er opptatt av at de skal gjenopprette gleden og entusiasmen i og rundt Fredrikstad Fotballklubb.

– Det å gå på Fredrikstad Stadion skal være forbundet med tro, håp og kjærlighet. Hardt arbeid må legges til grunn og vi må bygge en solid økonomi, sier han til NRK.

Hva tror du blir utfordringene for deg fremover?

– Det kommer helt sikkert til å komme mange utfordringer. Men det er lagt et godt grunnlag med en omorganisering av klubben. Jeg ser masse oppsider, og egentlig ikke de store utfordringene enda, men de kommer sikkert!

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: