NRK Meny
Normal

- Velger spillere fra øverste hylle

Sarpsborg08-trener har en skadefri og motivert tropp klar, for å knuse Arne Erlandsens Ull/Kisa.

Roar Johansen

VIL BLI NUMMER EN ELLER TO. - Vi har bra selvtillit og føler oss trygge på det vi gjør, sier Roar Johansen.

Foto: Vidar Tangerud

Sarpsborg08, som før dagens kamp mot Ullensaker/Kisa bekler 4. plass i 1. divisjon, har stor selvtillit før kampen søndag.

- Det blir et slit i dag også, som i alle andre kamper. Men vi er hjemme, og selv om vi gikk på en smell mot Bryne sist, hadde vi seks strake seire før det.

Vi har bra selvtill og føler oss trygge på det vi gjør, sier Roar Johansen til NRK.no.

Les også:

Tabell 1. divisjon fotball per 23.09.12
Foto: NRK

- Vil ikke være avhengig av andre

Om plass nummer fire på tabellen, og sju poeng bak ledende Start, sier Roar Johansen, at Sarpsborg 08 fortsatt kan bli blant de to beste.

- Det viktigste er å bli nummer en eller to, og unngå kvalik-spill for å nå målsettingen vår, sier han.

Sarpsborg 08 har en kamp mindre spilt enn de tre lagene foran seg på tabellen, før dagens runde.

- Med seier i hengekamp er vi forbi både Sandefjord og Mjøndalen. Det er fortsatt helt opp til oss selv.

Vi må vise oss voksne for den oppgaven, og avgjøre det i vår fordel uten å være avhengig av andre, sier Johansen til NRK.no.

Øyvind Hoås

NÆR SKADEFRI TROPP. Det er mange gode spillere å velge blant for treneren, og med en skadefri tropp, blir det kamp om plassene for Sarpsborg 08s spillere.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / NTB scanpix

20 av 21 spillere spilleklare

Før oppgjøret mot Ullensaker/Kisa kan Roar Johansen glede seg over å ha hodebryet med å finne ut hvem blant alle sine friske spillere han vil sette på banen.

- I hele stallen på 21 mann, har jeg kun en skadet. Jeg kan velger laget på øverste hylle og har større hodebry med å finne hvem som skal spille, enn motsatt, sier han.

Troppen mot Ull/Kisa er i følge Sarpsborg 08s hjemmesider denne:

Haraldur Björnsson, Frode Larsen, Berat Jusufi, Alvaro Baigorri, Claes Jørgensen, Christian Brink, Ole Heieren Hansen, Kjetil Berge, Nicolay Solberg, Morten Giæver, Tom Erik Breive, Stanley Ihugba, Michael Røn, Erik Jonvik, Glenn Roberts, Martin Wiig, Øyvind Hoås, Mohamed Elyounoussi.

Arne Erlandsen

TA IFRA SARPSBORG08 OPPRYKKET? Hva finner ringreven Arne Erlandsen på i Sarpsborg søndag for å ta minst ett, men aller helst alle tre poengene?

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

- Arne er flink og erfaren

Roar Johansen har stor respekt for Ullensaker/Kisa-trener Arne Erlandsen.

UllKisa-treneren har lang fartstid, som spiller Lillestrøm, Norwich, Djurgården og Strømsgodset.

Som trener har han bred erfaring fra Bærum, Lillestrøm, IFK Gøteborg, HamKam og fra høsten 2010 som trener for Ull/Kisa.

- Sarpsborg 08 har bedre spilelrmateriell enn det Arne har til rådighet. Så får laget vårt gjøre det så bra på banen, at det ikke spiller noen rolle hva Arne finner på fra sidelinjen, sier Roar Johansen.

Har dabbet av

Ullensaker/Kisa startet 1. divisjon på en særdeles god måte, og på de ti første serierundene tapte laget kun to kamper, de resterende åtte kampene endte i seier.

Dette gjorde at Ull/Kisa toppet tabellen, da lagene tok en 17 dagers pause.

Etter dette har det gått tråere for Arne Erlandsens menn.

Laget banket Sarpsborg 08 på hjemmebane i den tiende serierunden, men derfra og ut har det kun blitt to seire på tolv kamper.

Totalt gir dette Ull/Kisa en statistikk som sier 11-2-9, totalt 32 poeng før dagens oppgjør i Sarpsborg. Målforskjellen er på 30-27.

Kampen spilles på Sarpsborg stadion klokka 18.00.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.

  • Mål for Elyounoussi

    Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.