NRK Meny
Normal

- Veldig skuffende

Etter en kamp preget av store sjanser endte oppgjøret mellom bunnlagene Moss og Mjøndalen 1-1.

Mjøndalen - Moss FK

Jubel blant Mjøndalen spillerne etter 1-0 scoringen.

Foto: NRK / NRK

Etter en første omgang hvor bortelaget Mjøndalen hadde både spillet og sjansene sto det 1-0 til gjestene etter 27 minutter spilt ved Adrian Paul, noe som sto seg ut omgangen.
Mjøndalen tok også føringen i den andre omgangen, og hadde flere store sjanser til å avgjøre kampen til deres fordel. Blant annet hadde bortelagets- spiller Abdou Darboe en bom han sent vil glemme da han skjøt over på åpent mål fra drøyt en meters hold. Det samme hadde Moss' Thomas Klaussen som skjøt i stolpen fra fem meters hold. Samme mann rettet likevel opp i stolpeskuddet i det 85 minutt ved å sette inn reduseringen som ga Moss ett poeng, og videre håp i kampen for å overleve i 1.divisjon.

Les også:

Skuffende

Assistenttrener Anders Juliussen var lite fornøyd med Moss' innsats på banen i dag.

– Det er for dårlig det vi presterer, vi gjør alt det vi ikke skulle gjøre. Vi hadde lagt en plan som ikke blir fulgt i det hele tatt. Vi lager masse døballer for Mjøndalen som vi vet er gode. De leder fortjent til pause og det kunne vært mer også. Vi får en scoring på tampen og skaper noe på slutten som gjør at det blir litt spennende, men totalt sett er dette veldig skuffende, forteller Juliussen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Grønt skifte i norsk industri

    Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen iverksetter nå et tiltak han kaller "Prosess 21" som skal bidra til et grønt skifte i norsk industri. Han mener industrien må være med på å løse klima- og miljøproblemene våre. Norge har allerede i dag noen av verdens mest miljøvennlige industribedrifter, blant annet Borregaard i Sarpsborg sier ministeren. I dag fikk ministeren se hvilke miljøvennlige tiltak bedriften tar i bruk i det daglige arbeidet.

  • Ny smuglertrend mener tollerne

    Sju polakker ble stoppet på grensa ved Svinesund med kort tids mellomrom i helgen, alle med for mye alkohol i bilene. Sjåførene ble pågrepet og varene inndratt. Kontorsjef i Tollregion Øst-Norge, Wenche Fredriksen sier dette er en ny trend å smugle på. -Stadig oftere blir smuglervarene fordelt på flere biler slik at mengden i hver bil blir mindre. – Til sammen beslagla vi over 1200 liter alkohol i disse bilene, men i hver bil var det ca. 200 liter. – Smuglerne tenker kanskje det er enklere å slippe unna kontroller på denne måten sier Fredriksen.