NRK Meny

- Urettferdig rangering

Rådes ordfører René Rafshol fnyser av at kommunen kommer svært dårlig ut på Telemarksforsknings rapport om kulturstatueesn i kommune-Norge.

Råde er i bunnsjiktet av landets kommuner når det kommer til kulturtilbud. En fersk rapport viser at Råde er nest dårligst. Det mener ordfører René Rafshol er en urettferdig vurdering av kulturlivet i bygda.

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Telemarksforskning hodler på sitt, men nå har Rafshol invitert forskerne over for å besøke kommunen, og teste kulturtilbudet selv.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bekymret for sykepleiermangel

    Leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik, er alvorlig bekymret for hvilke konsekvenser sykepleiermangelen i fylkets pleie- og omsorgstjeneste har for pasienter, pårørende og ansatte. Det skriver Brasetvik i en kronikk. Onsdag kunne NRK fortelle om mangel på sykepleiere i hele landet i sommer. Sykepleiermangelen kan løses med handling fra både lokale arbeidsgivere og myndighetene, sier Brasetvik.

  • Skal fjerne TT-kort

    Ventelistene for å få tilskudd til drosje for funksjonshemmede, såkalte TT-kort, skal fjernes. I dag står knapt 400 personer, som innfrir kravene til å få støtte, på venteliste. Fylkestinget har nå vedtatt å sette av 1,5 millioner kroner fra og med neste år for å løse dette. Det forteller nestleder i samferdselskomiteen, Cecilie Agnalt.