NRK Meny
Normal

- Tusen takk, Knut Torbjørn !

FFK-supporterne sørger over Eggens avgang, men takker for arbeidet han har lagt inn i klubben

Jubel i Plankehaugen
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Supporterne vil ikke blande seg inn i debatten om det idrettslige ansvaret i klubben.- Men avgangen er trist, sier leder i supporterklubben Plankehaugen Lars Thoresen.

- Det er trist at det må skje på denne måten her. Det er aldri noe hyggelig når det er uenighet i klubben man bruker så mye tid på. Det er ikke så mye vi kan gjøre med dette uansett, utenom å takke Knut Torbjørn for den flotte innsatsen han har gjort for klubben. Han har betydd mye for FFK de siste fem åra, sier Thoresen.

Etterlater seg en arv i FFK

- Vi kommer til å ha bare gode minner med Knut Torbjørn etter et par serieopprykk, cupfinalegull og berging av tippeligaplassen mot alle odds et par ganger så er det vanskelig å føle noe annet. Arven etter Eggen kommer til å sitte lenge i klubben, sier Thoresen.

Knut Torbjørn Eggen da FFK rykket opp til eliteserien
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Han vil ikke blande seg inn i konflikten om hvem som skal rapportere til hvem om det sportslige, noe som er kjernen i konflikten mellom Administrerende direktør Morgan Andersen og den avtroppende hovedtreneren.

 - Det er noe som har ryktes lenge at det var en uenighet mellom Morgan Andersen og Knut Torbjørn Eggen, og at noe kom til å skje var ikke uventa. Men hvem som skal rapportere til hvem i en proffesjonell fotballklubb ,det vet ikke jeg, sier Thoresen.

- Ny trener må raskt på plass

Plankehaugen frykter at det kan bli vanskelig å finne en ny trener etter de mange trenerbyttene i tippeligaen i og etter denne sesongen.

- Det er vemodig å miste Eggen, og det verste er at det skjer på et utrolig krøkkete tidspunkt for å skaffe ny trener også. Det er kanskje det verste, hvis man skal tenke litt praktisk opp i det hele også.

Frykter du negative konsekvenser for neste sesong ?

- Spillerne skal jo være såpass proffe at de takler å være uten trener et par uker. Men her bør klubben ganske raskt få en ny trenerløsning på bordet.  Hvis en trener ikke kommer før i slutten av januar og skal innføre sitt eget spillesystem så kan det få følger. Det er jo ikke alltid det har vært så stor suksess overalt, sier Thoresen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.

  • Etterlyser stjålet bil

    En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.