- Skulle ha slått Skeid

Mossetrener Per Morten Haugen var ikke fornøyd med at hjemmelaget ikke klarte å slå Skeid, til tross for overtall de siste 15 minuttene.

Christer Jensen, Moss FK

Se kampen minutt for minutt: Moss - Skeid minutt for minutt

Moss gikk opp i ledelsen begge gangene i den sjansefattige kampen, likevel holdt det ikke til mer en 2-2 og poengdeling på Melløs i dag.

Tabeller 1. divisjon

Se målene her.

Tok ledelsen to ganger

- Dette er en kamp vi absolutt skulle ha vunnet, sa Per Morten Haugen etter at Moss ikke klarte å få med seg tre poeng etter Søndagens kamp mot Skeid. Selv med store utskiftninger foran kamp grunnet at 8 spillere er skadet mener Haugen at Moss hadde et godt nok lag til å slå Skeid.

Moss gikk opp i ledelsen etter 24 minutter ved Jo Sondre Aas, etter et fint angrep hvor Christer Jensen spiller fri Bjørnar Johannessen nede på høyresiden. Johannessen slår ballen hardt inn i feltet, og på bakerste stolpe står Jo Sondre Aas som putter ballen enkelt i mål.

I underkant av 10 minutter senere slår Skeid og Oluwasegun Abiodun tilbake. Simen Johansen spiller en god pasning inn i bakrommet på Mosseforsvaret, Abiodun løper i fra Mosseforsvaret og skyter ballen knallhardt i nettaket bak Mossekeeper Frode Larsen.

Kvalheim scoret igjen

Etter en tungs start på sesongen med lite mål har Kenneth Kvalheim igjen begynt å score. For rett etter Skeid sin redusering går Moss rett i angrep. Øvrebø spiller en god pasning frem til Kenneth Kvalheim, som setter ballen sikkert forbi en sjanseløs Skeidkeeper.

Men i det 45. minutt får Skeid et innkast helt nede ved cornerflagget, Morten Slorby kaster langt og ballen blir stusset videre av Joar Harøy. På bakerste stolpe dukker ingen andre opp en Abiodun og pirker inn sitt andre mål for dagen.

- Spilte nesten dårligst når vi skulle avgjøre det.

Sa Haugen etter at Moss ikke klarte å redusere når Skeidspiller Joar Harøy får sitt andre gule kort og skeid måtte avslutte kampen med 10 spillere.