NRK Meny
Normal

- Skal forhandle om kontrakt

Ardian Gashi skal i dag forhandle med FFK om personlig kontrakt. Det bekrefter Gashi overfor NRK Østfold.

Ardian Gashi
Foto: Richardsen, Tor / SCANPIX

Brann og Fredrikstad skal være enige om en overgang for midtbanesliteren Ardian Gashi fra Brann til FFK, det meldte TV2 i går kveld.

Prisen skal være et sted mellom 6 og 8 millioner kroner.

- Skal forhandle om kontrakt

Gashi som har fortid i Molde, Ørn-Horten og Vålerenga skal nå forhandle om de personlige betingelsene. Det bekrefter Gashi overfor Nrk Østfold i dag.

På spørsmål fra Fredrikstad blad om når Ardian Gashi første gang vil vise seg i FFK-drakt, svarer Morgan Andersen at ingenting er avklart.

Gashi kom til Brann fra Vålerenga i 2006 for sju millioner kroner. Han har scoret to mål på sine 29 kamper for bergensklubben.

Det var i forrige uke at Fredrikstad kom med et bud på Gashi.

Brann skal i kveld spille mot Viking i fjerde runde i cupen i Stavanger. Det er usikkert om Gashi er i Fredrikstad eller om forhandlingene foregår på telefon på andre måter.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se TV-nyhetene 18.50

  • Flere sparer skatt på forskning

    Stadig flere østfoldbedrifter benytter seg av ordningen med skattefradrag for utgifter til forskning, en ordning kalt skattefunn. Antallet aktive prosjekter i Østfold økte med 12 prosent det siste året. De største Skattefunn-prosjektene i Østfold foregår hos Gresvig As, Epiguard As, Esmart Systems As og Borregaard As.

    Borregaard hovedkontor
    Foto: JARL MORTEN ANDERSEN