NRK Meny
Normal

- Nye beviser i Mikel-saken

Tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen ble avhørt av politiet i forbindelse med Mikel-saken onsdag.

 

Morgan Andersen
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

- Politiet kom med dokumenter som vi tidligere ikke var kjent med. Disse dokumentene sannsynliggjør at to aktører i saken har gitt gale opplysninger til politiet og antakelig har jukset med dokumenter, sier Andersens advokat Cato Schiøtz til VG.

 

- Ferdig i løpet av mai

- Er Morgan Andersen en av dem?

- Nei.

Schiøtz vil ikke si hvilke personer det dreier seg om. Tidligere har Oslo-politiet avhørt John Obi Mikel og spillerens agent John Shittu.

- Økokrim regner med å ha etterforsket saken ferdig i løpet av mai, opplyser politiadvokat Pål Sverre Hernæs til NRK.

- Andersen forfalsket proffavtale

Mikel hevder gjennom sin advokat at en kriminalteknisk skriftekspert har avslørt at Andersen har forfalsket en proffavtale mellom Mikel og Lyn 22. april 2006.

Beskyldningene ble fremsatt i et prosesskrift fra Mikels advokat til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

(NRK/NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.