NRK Meny
Normal

- Noen har påvirket Luftfartstilsynet

Beslutningen om å nekte utvidede åpningstider ved Moss Lufthavn Rygge kan være politisk motivert. Det mener flyselskapet Norwegian.

Norwegian
Foto: Fjeldstad, Knut / SCANPIX

I går ble det kjent at Luftfartstilsynet sier nei til flygninger før kl 07 og etter kl 23 ved Moss Lufthavn Rygge, og det får konsekvenser for Norwegians rutetilbud ved flyplassen.

Rammer flyselskapene

- Når man reduserer åpningstiden på den måten rammer man alle som ønsker å etablere seg på flyplassen. Det rammer flyselskapene som har gått ut og sagt at de ønsker å fly fra Moss Lufthavn Rygge.

Det sier kommersiell direktør i Norwegian, Daniel Skjeldam. Han tror noen har påvirket Luftfartstilsynets avgjørelse.

- Vi kan ikke utelukke at det opereres med en skjult agenda i denne saken her. Men vi ønsker ikke spekulere i hvem det eventuelt kan være som står bak, sier han.

Norwegian er avhengig av at åpningstidene blir utvidet hvis de skal kunne gjennomføre den satsningen de har planlagt på Moss Lufthavn Rygge.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • HTH tapte andre kvartfinalekamp

    Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.