NRK Meny
Normal

- Nedtur å måtte slite benken

Raymond Kvisvik er misfornøyd med at FFK-trener Tom Nordlie har gitt ham lite spilletid.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik betegner det som en stor nedtur at han har fått så lite tillit av Tom Nordlie - særlig ettersom han frem til Nordlie kom til FFK hadde en god sesong.

Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix

FFK-spiller Raymond Kvisvik er frustrert over at han ikke har fått tillitt på banen etter at Tom Norlie overtok som trener.

- En stor nedtur for meg

Han sparer ikke på kruttet når han beskriver frustrasjonen over å være benkesliter.

- For meg, som har spilt så å si hele tiden frem til Tom Nordlie kom og føler at jeg hadde en bra sesong, er det klart at det var en stor nedtur å ikke bli brukt videre. Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass, så får han stå for det, sier Kvisvik ironisk.

Han er usikker på om det blir særlig med spilletid i fredagens kvalik-kamp mot Sarpsborg 08, men tror at han kan komme innpå om det blir bruk for ham.

Les også: 31 busser med Sarpsborg 08-fans

Les også: - Fredrikstad vinner

- Må få lov til å reagere

Han legger heller ikke skjul på at det har vært mye frustrasjon i klubben og synes det er helt greit at Plankehaugen sier hva de mener.

- Når det først går dårlig, er det ofte slik at frustrasjon kommer til overflaten, og det har den gjort med full kraft i år. Det er mye som har skjedd i negativ forstand, så at fansen reagerer, er forståelig. Det må de få lov til, sier Kvisvik.

Les også: NRK sender FFK-Sarpsborg 08

Les også: Kvisvik vurderte selvmord

Les også: - Dårlig behandlet av FFK

Les også: Kvisvik tar et oppgjør med ryktene

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.