NRK Meny
Normal

- Morgan burde vært permittert

Mangeårig FFK-sponsor Jon Brynhilsen vurderer å trekke seg som sponsor i FFK.

Jon Brynildsen
Foto: Brynild Gruppen

Brynildsen sier til Aftenposten at han mener klubben taper på å la Morgan Andersen få fortsette som direktør, selv mener han at Morgan burde vært permittert.

- Ukomfortable med situasjonen

- Vi konstaterer det som skjer, og vi er forundret og ukomfortable med situasjonen, sier Jon Brynildsen til Aftenposten.

Men styreleder i klubben understreker til avisa at noen permittering ikke er aktuelt.

- Morgan Andersen har full støtte, og gjør en god jobb for FFK, sier styreleder Per Christian Olsen.

Andersen er tiltalt for dokumentforfalskning og falsk forklaring i forbindelse med John Obi Mikels overgang fra Oslo-klubben Lyn til Chelsea.

Merkelige valg

Brynildsen trekker paralleller til næringslivet, og synes styret i Fredrikstad fotballklubb har gjort noen merkelig valg.

- Det er høyst uvanlig å løse slike saker på denne måten, og at et AS- eller ASA-styre gir full tillit i en slik alvorlig sak er svært spesielt. Det er et paradoks at merkevaren FFK, som det snakkes så varmt om, skal ledes av en person som er tiltalt for dokumentfalsk, sier han videre.

Usikkert om de vil støtte klubben videre

Brynildsen har støttet Fredrikstad fotballklubb siden 1960-tallet, men vil nå vurdere om klubbens behandling av saken vil få konsekvenser for om de skal støtte klubben videre.

- Om vi skal fortsette å sponse vurderer vi ved neste korsvei, sier Brynildsen.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.