NRK Meny
Normal

- Må finne borteformen igjen

Med 0-5 i sekken fra Alfheim må Sarpsborg 08 finne tilbake til gamle bortetakter foran turen til Lerkendal på torsdag. Det sier assistent-trener Joakim Klæboe.

Joakim Klæboe

Joakim Klæboe gleder seg til å møte RBK på Lerkendal 16. mai. Men først må Sarpsborg 08 finne borteformen igjen.

Foto: Bjørn Ruud / NRK

Treneren sier sarpingene egentlig aldri kom i gang mot TIL søndag.

- Vi kom ikke inn i det sporet vi skulle i kampen, og fikk ikke satt den måten vi hadde tenkt å spille. Tromsø kom best i gang, og rullet kampen i sitt spor hele veien, og vi hadde ikke mer å gå på.

Lerkendal 16. mai

Neste kamp blir ikke i utgangspunktet lettere for Sarpsborg 08: Rosenborg. På Lerkendal. 16. mai. Klæboe sier spillerne og laget må tilbake til tidligere borte-banetakter fra årets sesong.

- Det er en kjempeutfordring det, med 16. mai-kamp i Trondheim. Det er kjempespennende, og vi har gledet oss til det siden terminlisten ble satt.

- Vi har vist at vi har vært gode på bortebane, helt frem til i går. Så vi skal tilbake der vi var mot Lillestørm, Godset og Haugesund, og komme sterkere tilbake.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vådeskudd i politigarasje

    Politiet har varslet Politidirektoratet om et vådeskudd avfyrt i politiets garasjeanlegg i Halden. Hendelsen skjedde en natt i slutten av april, da en politimann skulle pakke bort sin mp5. Politimannen sto mellom to politibiler da det skarpe skuddet gikk av i betonggulvet mellom bilene. Ingen ble skadet i hendelsen.

  • Båt gikk i ring

    Det ble i natt iverksatt redningsaksjon etter melding om en båt som gikk i ring i Mossesundet. Fører la selv til land med promille godt over lovlig verdi, skriver politiet på Twitter. Redningsaksjon avblåst. Båtfører anmeldt.