NRK Meny
Normal

- Må finne borteformen igjen

Med 0-5 i sekken fra Alfheim må Sarpsborg 08 finne tilbake til gamle bortetakter foran turen til Lerkendal på torsdag. Det sier assistent-trener Joakim Klæboe.

Joakim Klæboe

Joakim Klæboe gleder seg til å møte RBK på Lerkendal 16. mai. Men først må Sarpsborg 08 finne borteformen igjen.

Foto: Bjørn Ruud / NRK

Treneren sier sarpingene egentlig aldri kom i gang mot TIL søndag.

- Vi kom ikke inn i det sporet vi skulle i kampen, og fikk ikke satt den måten vi hadde tenkt å spille. Tromsø kom best i gang, og rullet kampen i sitt spor hele veien, og vi hadde ikke mer å gå på.

Lerkendal 16. mai

Neste kamp blir ikke i utgangspunktet lettere for Sarpsborg 08: Rosenborg. På Lerkendal. 16. mai. Klæboe sier spillerne og laget må tilbake til tidligere borte-banetakter fra årets sesong.

- Det er en kjempeutfordring det, med 16. mai-kamp i Trondheim. Det er kjempespennende, og vi har gledet oss til det siden terminlisten ble satt.

- Vi har vist at vi har vært gode på bortebane, helt frem til i går. Så vi skal tilbake der vi var mot Lillestørm, Godset og Haugesund, og komme sterkere tilbake.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08