NRK Meny
Normal

- Kun A-lag er interessante

FFK vil ikke sende sine talenter til utenlandske storklubbers juniorlag.

Tarik Elyounoussi
Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

De siste dagers spekulasjoner har skapt mediestorm rundt FFKs ungtalent Tarik Elyounoussi.

36 millioner kroner

Det har lenge vært spekulert i om FFK vil selge talentet.

West Ham i Premier League skal blant annet ha vært villig til å betale nesten 36 millioner kroner for 19-åringen ifølge den engelske avisen Daily Mail.

Dette har blitt avkreftet av FFK-sjefen som reneste tøv.

I november ble Tarik Elyounoussi invitert til å spille med Chelsea. Ankepunktet var at han kun ville spille med Chelseas akedemi, som er som et juniorlag å regne.

Prøvespill under Cupfinalen

- Chelsea ønsket å ha Tarik Elyouonoussi på prøvespill i samme uken som vi spilte Cupfinalen. Men uansett hadde det ikke vært interessant. FFK slipper ikke ungtalentene til utenlandske storklubbers junior-lag. Det er kun A-lagene som er interessante, understreker han.

Andersen ønsker ikke å spekulere i om Elyounoussi ville fått prøvespille for Chelseas A-lag.

- Det har jeg ingen formening om. Men slik det er nå, er det bedre for ham å spille i eliteserien, avslutter han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Folk i Hobøl uten vann

    Det er brudd på en hovedvannledning i Hobøl. Det innebærer at store deler av nordre Hobøl er uten vann. Kommunen jobber med å finne bruddstedet.

    – Hvis noen oppdager vann fra bakken, så ring oss så fort dere kan. Lekkasjen påvirker mange så vi har et stort område å lete etter lekkasjen på, skriver vannverket på Facebook og beklager ulempene.

  • Lettere å avsløre journalsnoking

    Det skal bli lettere å avdekke journalsnoking. Fra januar neste år gjør Helse Sør-Øst det langt enklere å få innsyn. Da skal alle pasienter kunne logge seg inn på helsenorge.no og lese egne journaldokumenter, men også en logg over hvem som har sett i journalen.