NRK Meny
Normal

- Hæææ??!

I dagens kalenderluke får du servert en gammel julespøk fra NRK Østfold. Ved hjelp av skjult kamera blir en av våre egne fotografer lurt trill rundt.

Julekalender 22.desember. Fotograf Birger blir lurt av kolleger i NRK Østfold.

Et skjult kamera er plassert i en eske ved døra og det er hengt opp en lapp fra ledelsen om at et nytt låsesystem skal testes ut. Alle må si sitt ansattnummer inn i en mikrofon plassert ved siden av døra, men det er bare lureri og en julespøk.

Fotograf Birger Kjølberg går fem på, og prøver forgjeves å åpne døra ved å rope sitt ansattnummer. Resepsjonist Kari er med på spøken og prøver å hjelpe den fortvilte fotografen, samtidig som hun holder latteren igjen så godt hun kan.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utsatte vannverksak

    Aremark kommunestyre valgte i går å utsette behandlingen av vannverksaken, der 130 aremarkinger fikk en halv ukes frist til å betale nesten 19 000 kroner. Det skriver Halden Arbeiderblad. Politikerne mente at saken var for dårlig utredet.

  • FFK går mot millionunderskudd

    Fredrikstad Fotballklubb kan gå mot et underskudd på 3,7 millioner kroner i 2017, skriver Fredriksstad Blad. Det er sponsor- og billettinntektene som har sviktet denne sesongen. FFK kjemper en hard kamp for å unngå nedrykk fra 1. divisjon.