NRK Meny
Normal

- God respons på nye Spania-ruter

Norwegian utelukker ikke at de kommer til å utvide tilbudet fra Rygge.

Norwegianfly
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Flyselskapet Norwegian er fornøyd med trafikken på de nystartede rutene fra Rygge til Spania og Gran Canaria.

Selskapet trakk seg helt ut av Rygge i januar i fjor, men kom tilbake i oktober med ruter til tre spanske destinasjoner: Alicante, Malaga og Las Palmas.

– Så langt er vi fornøyde med responsen på rutene, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen.

Han utelukker ikke at Norwegian kommer til å utvide tilbudet fra Rygge, men sier det er for tidlig å si noe om konkrete planer.

– Vi er alltid opptatt av å fly fra steder der det er godt passasjergrunnlag og ser hele tiden på nye ruter, men det får vi komme tilbake til, understreker han.

Norwegian konkurrerer direkte med Ryanair på de spanske rutene fra Rygge.

– Presser den konkurransen prisene mer ned enn fra andre flyplasser?

– Konkurranse fører til at passasjerene kan fly billig og det er også tilfellet på Rygge. Vi kommer fortsatt til å tilby billigbilletter, svarer Sandaker-Nielsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde etter arbeidsulykke

    En 33 år gammel mann fra Moss døde på sykehus etter en arbeidsulykke ved bedriften Contiga i Moss i går, skriver Moss Avis. Bedriften produserer betongelementer og mannen kom i klem mellom to maskindeler ved en støpemaskin. Politiet etterforsker ulykken og Arbeidstilsynet skal i løpet av dagen gjennomføre et tilsyn ved bedriften, ifølge avisa.

  • Ber om å slippe ut av fengsel

    25-åringen fra Østfold som drepte kjæresten Alexandra på en hytte på Flå i fjor, ber om å få slippe ut av varetekt mens han venter på at ankesaken skal komme opp i retten. Det skriver Dagbladet. Mannen ble dømt til 13 og et halvt år i fengsel i mars, men anket dommen. Ankesaken skal opp i november, og han har bedt om å få bo hos besteforeldrene sine frem til saken skal opp igjen.