NRK Meny
Normal

- God magefølelse før premieren

"Lange Flate Ballær II" vises på Kosmorama-festivalen i Trondheim i kveld.

Lange Flate Ballær 2
Foto: Zwart Arbeid

- Min magefølelse er kjempegod, så hvis den stemmer, blir dette en veldig hyggelig film for publikum. Vi har hatt veldige gode tilbakemeldinger fra folk som har vært på testvisningene våre, forteller produsent Espen Horn.

"Kællæne" må rydde opp

Det er ikke fotball som er temaet denne gang. Derimot er det militærlivet det dreier seg om.

"Kællæne" med ølmagene er på heimevernsøvelse, og tilfeldigvis foregår en stor NATO-øvelse på samme sted og til samme tid.

Etterhvert må Edgar, Øyvind, Petter, Kai, Karsten og Freddy, som alle sliter både med kondisen og kampviljen, rydde opp i forskjellige problemer, og det blir mye dramatikk.

- Lo fra første til siste rute

- Vi hadde senest i går en visning for 70 forsvarsfolk. De lo fra første til siste rute, så vi er veldig fornøyd med responsen så langt, sier Horn.

Den første "Lange Flate Ballær"-filmen ble en stor suksess i 2006.

Derfor gikk regissør Harald Zwart raskt i gang med oppfølgeren.

Filmen har premiere på kinoer landet over 14. mars.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.