NRK Meny
Normal

- God magefølelse før premieren

"Lange Flate Ballær II" vises på Kosmorama-festivalen i Trondheim i kveld.

Lange Flate Ballær 2
Foto: Zwart Arbeid

- Min magefølelse er kjempegod, så hvis den stemmer, blir dette en veldig hyggelig film for publikum. Vi har hatt veldige gode tilbakemeldinger fra folk som har vært på testvisningene våre, forteller produsent Espen Horn.

"Kællæne" må rydde opp

Det er ikke fotball som er temaet denne gang. Derimot er det militærlivet det dreier seg om.

"Kællæne" med ølmagene er på heimevernsøvelse, og tilfeldigvis foregår en stor NATO-øvelse på samme sted og til samme tid.

Etterhvert må Edgar, Øyvind, Petter, Kai, Karsten og Freddy, som alle sliter både med kondisen og kampviljen, rydde opp i forskjellige problemer, og det blir mye dramatikk.

- Lo fra første til siste rute

- Vi hadde senest i går en visning for 70 forsvarsfolk. De lo fra første til siste rute, så vi er veldig fornøyd med responsen så langt, sier Horn.

Den første "Lange Flate Ballær"-filmen ble en stor suksess i 2006.

Derfor gikk regissør Harald Zwart raskt i gang med oppfølgeren.

Filmen har premiere på kinoer landet over 14. mars.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.

  • Mål for Elyounoussi

    Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.