NRK Meny
Normal

- Full tillit til Anders Grönhagen

Ledelsen i Fredrikstad fotballklubb tilbakeviser påstander i Fredriksstad Blad.

Anders Grönhagen
Foto: Tomas Berger / NRK

Det skriver styreformann i FFK, Carl - Morten Gjeldnes og styreformann FFK Sport AS, Per-Kristian Olsen, i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Begge reagerer kraftig på en artikkel på f-b.no i går.

I saken står det at "klubben ved to anledninger skal ha vært nær ved å løse Grönhagen fra kontrakten, men flere styremedlemmer sa nei i frykt for reaksjonene fra publikum.”

LES: Grönhagen blir - Karlsen slutter

- Ikke korrekt

FFK-ledelsen tilbakeviser påstanden på det sterkeste.

- Dette er ikke korrekt. Det å løse Grönhagen fra sin kontrakt har ikke vært tema i noen av styremøtene, og vi ønsker å understreke at styret i FFK og FFK Sport ASA har full tillit til Anders Grönhagen, skriver de to i pressemeldingen.

Trakk seg

Etter at VG i går meldte om full splid mellom sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen og FFK-trener Anders Grönhagen, brøt sportsdirektøren kontrakten med FFK i går.

Årsaken er uenighet om den sportslige strategien i klubben.

SE VIDEO: Konflikt i FFK

Video nsps_upload_2009_1_22_19_12_3_3219.jpg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.

  • Dømt for seksuell omgang med barn

    En mann fra Buskerud er i Halden tingrett dømt til 14 års forvaring, for flere tilfeller av seksuell omgang med mindreårige. Mannen brukte sosiale medier til å komme i kontakt med unge jenter, og manipulerte flere av dem for å skaffe seg seksualiserte bilder og seksuell kontakt. Han ble frikjent for syv tiltaltepunkter, som handler om vold og trusler. Advokaten hans, Knut Angrim Øvergaard, sier straffeutmålingen vil bli anket.