- Full tillit til Anders Grönhagen

Ledelsen i Fredrikstad fotballklubb tilbakeviser påstander i Fredriksstad Blad.

Anders Grönhagen
Foto: Tomas Berger / NRK

Det skriver styreformann i FFK, Carl - Morten Gjeldnes og styreformann FFK Sport AS, Per-Kristian Olsen, i en pressemelding på klubbens hjemmeside.

Begge reagerer kraftig på en artikkel på f-b.no i går.

I saken står det at "klubben ved to anledninger skal ha vært nær ved å løse Grönhagen fra kontrakten, men flere styremedlemmer sa nei i frykt for reaksjonene fra publikum.”

LES: Grönhagen blir - Karlsen slutter

- Ikke korrekt

FFK-ledelsen tilbakeviser påstanden på det sterkeste.

- Dette er ikke korrekt. Det å løse Grönhagen fra sin kontrakt har ikke vært tema i noen av styremøtene, og vi ønsker å understreke at styret i FFK og FFK Sport ASA har full tillit til Anders Grönhagen, skriver de to i pressemeldingen.

Trakk seg

Etter at VG i går meldte om full splid mellom sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen og FFK-trener Anders Grönhagen, brøt sportsdirektøren kontrakten med FFK i går.

Årsaken er uenighet om den sportslige strategien i klubben.

SE VIDEO: Konflikt i FFK

Video nsps_upload_2009_1_22_19_12_3_3219.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uavgjort for Sarpsborg 08

    26. runde i Eliteserien endte med uavgjort 2–2 mellom Molde og Sarpsborg 08. Sarpsborgs Jørgen Horn og Patrick Mortensen scoret gjestenes mål i Møre og Romsdal.

  • Uavgjort for FFK, tap for Moss

    Moss tapte 3-0 mot Alta i Finnmarkshallen. I Oslo ble det et målløst oppgjør mellom FFK og Grorud. FFK er sikret kvalifisering etter at Raufoss vant sin kamp i dag og med det er klare for opprykk til 1. divisjon.