Normal

- Filmet overgrep mot 14-åring

To 17 år gamle gutter står i Halden tingrett i dag tiltalt for seksuelle overgrep mot en jente da hun var 14 år gammel. Guttene skal også ha filmet overgrepene.

Overgrepene skal ha skjedd i Halden i desember i 2006.

Guttene nektet straffskyld for tiltalen som gjelder seksuell omgang med barn under 16 år.

- Filmet det hele

I tiltalen står det at guttene skal ha tvunget jenta til oralsex. De skal også ha filmet det hele.

Overgrepnene skal ha skjedd i en garasje i Teatergata i Halden en sen desemberkveld. Og flere personer skal ha sett overgrepene.

- Ikke skyldig

Det er satt av to dager i Halden tingrett til saken som startet mandag. Flere personer skal vitne og det er satt av to dager til rettsaken i tingretten.

Da saken startet mandag sa begge guttene seg ikke skyldig på spørsmålet fra dommeren om de erkjente straffskyld etter tiltalen.

Aktor i saken er politiavdokat Erik Førde og forsvarere er advokat Erik Parmer og advokat Hans Christian Wang.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Skulle dyrke cannabis

  To menn i 20-åra fra Trøndelag kan vente seg en større bot etter å ha blitt stoppet på svinesund i helga. Bilen de kjørte var fullasta med utstyr til dyrking av cannabis. De to unge mennene fortalte tollerne at de skulle dyrke tomater, men ble ikke trodd.

  Dyrkningsutsyr cannabis
  Foto: Tolletetan
 • Liten begeistring for Viken

  Folk er likegyldige til det nye fylket Viken, mener markedsføringsekspert. Over en million har sett musikkvideoen "Trønder", som markerte sammenslåingen av Nord- og Sør-Trøndelag. Viken får 1,2 millioner innbyggere, men bare 1000 personer følger fylket på Facebook og Twitter.Trond Blindheim ved Høyskolen Kristiania mener Viken bare kan gi opp å skape engasjement rundt sammenslåingen.

  Fylkesordførerne i det kommende Viken-fylket
  Foto: Tordis Gatueplass / NRK