NRK Meny
Normal

- Filmet overgrep mot 14-åring

To 17 år gamle gutter står i Halden tingrett i dag tiltalt for seksuelle overgrep mot en jente da hun var 14 år gammel. Guttene skal også ha filmet overgrepene.

Overgrepene skal ha skjedd i Halden i desember i 2006.

Guttene nektet straffskyld for tiltalen som gjelder seksuell omgang med barn under 16 år.

- Filmet det hele

I tiltalen står det at guttene skal ha tvunget jenta til oralsex. De skal også ha filmet det hele.

Overgrepnene skal ha skjedd i en garasje i Teatergata i Halden en sen desemberkveld. Og flere personer skal ha sett overgrepene.

- Ikke skyldig

Det er satt av to dager i Halden tingrett til saken som startet mandag. Flere personer skal vitne og det er satt av to dager til rettsaken i tingretten.

Da saken startet mandag sa begge guttene seg ikke skyldig på spørsmålet fra dommeren om de erkjente straffskyld etter tiltalen.

Aktor i saken er politiavdokat Erik Førde og forsvarere er advokat Erik Parmer og advokat Hans Christian Wang.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Færre pasientskader

    Sykehuset Østfold har hatt en stor nedgang i antall pasientskader. Siden 2012 har sykehuset redusert antall pasientskader med 25 prosent. Sykehuset Østfold er dermed ett av tre sykehus i hele landet som har nådd målet for perioden fra 2012 til 2016. Det skriver sykehuset på sine nettsider.

  • Bil skled av veien

    En bil har sklidd av veien på riksvei 188 ved Tune kirke i Sarpsborg. Det ser ut til at det ikke har oppstått personskader, skriver politiets operasjonssentral på Twitter.