NRK Meny
Normal

- FFK klare for seier

FFK-treneren forteller at de går for seier når Sandefjord gjester plankebyen og Fredrikstad Stadion. Vi følger kampen her!

Tarik Elyounoussi
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Følg kampen minutt for minutt her  

HØR: Følg kampen i radiosportens 4-4-2

FFKs trener forteller at Fredrikstad er klare for revansje etter den dårlige kampen, borte mot Start for to uker siden. Kampen endte 3 -1 til Start.

Alt om Eliteserien for menn

- Vil reise oss

FFK-trener mener Fredrikstad har en god sjanse til å vinne søndagens kamp på Fredrikstad Stadion.

- Vi pleier å være gode hjemme. Og vi må reise oss etter den dårlige innsatsen vi gjorde i matchen mot Start, sier Anders Grønhagen til NRK. 

Tre mann borte

Tre mann må stå over kveldens kamp på grunn av for mange gule kort, det er spillerne Ardian Gashi, Patrik Gerrbrand og Ismaël Béko Fofana.

- Tre mann borte fra spill er litt mer enn vanlig, men det har jo alle lag på et tidspunkt, så det klarer vi, sier han.

Vil lenger opp på tabellen

Det er tre serierunder igjen av årets eliteserie.

Fredrikstad ligger på en åttendeplass på tabellen foran søndagens kamp mot laget fra Vestfold, men det ønsker de å gjøre noe med.

- Vi tror på sier, og vi har jo pratet om at vi har mulighet for å ta oss oppover i tabellen, sier en optimistisk trener.

- Hva tenker du om at Sandefjord allerede har rykket ned?

- Det kan ikke vi påvirke, men lag spiller som regel en god match når de er avslappet, så vi skal ikke undervurdere Sandefjord, sier han. 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må fjerne gjerde i 100-metersonen

    En hytteeier har fått frist ut året til å fjerne et strømførende gjerde ved Femsjøen i Halden, hvis dagbøter skal unngås. Halden kommune mener gjerdet hindrer retten til fri ferdsel, og bryter byggeforbudet i strandsonen.

  • Strømmen tilbake hos de fleste

    Ifølge Hafslund har alle bortsett fra fem husstander på Henstad fått strømmen tilbake, etter bruddet i Askim i morges. Strømmen gikk mellom klokka halv fire og fem i morges. Det var andre gang på kort tid strømmen blir borte i området, hele Trøgstad og deler av Askim var strømløse lørdag morgen.