NRK Meny
Normal

- Elev slått bevisstløs

Jenta skal ha blitt slått ned av en medelev ved barneskolen. Nå slår moren mobbealarm.

Hendelsen skal ha skjedd i skoletiden ved Bytårnet skole i Moss den 10. mai, skriver Moss Avis.

Jenta ble i bevisstløs tilstand kjørt til Sykehuset Østfold i Fredrikstad, der hun ble innlagt.

Ifølge sykehusjournalen var jenta fortsatt var bevisstløs da hun ankom sykehuset.

 Slått i hodet

Jenta skal ha blitt slått i hodet av en medelev - og har nå også fortalt om tidligere mobbe- og voldsepisoder ved skolen.

Dette bekrefter også jentas mor.

- Datteren min er blitt mobbet av medelever gjennom lang tid, sier hun til Moss Avis.

- Blir ikke tatt seriøst

Moren sier videre at hun føler at verken hun eller jenta tatt seriøst ved skolen. 

- Skolens ledelse har sagt til meg at de tror det kan være andre grunner til at datteren min besvimte enn at hun ble slått. Men jeg velger å tro på datteren min, og på det som står i sykehusjournalen, sier moren.

For ifølge journalen er det tatt flere prøver av jenta, og disse har ikke funnet ting som tyder på at skadene kan skyldes noe annet enn slag.

Også innlagt tidligere

Rektor ved Bytårnet skole, Anne Slangsvold, sier imidlertid til Moss Avis at hun er kjent med saken og at de tar den veldig alvorlig.

Hun vil ikke kommentere saken spesielt, men sier at skolen trekker inn andre faginstanser når de blir varslet om mulige mobbesaker.

Sykehusjournalen viser også at jenta har vært innlagt på sykehus to ganger i 2006 på grunn av slagskader. Også disse hendlesene skal ha skjedd på skolen.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skjeggkre ga prisavslag

    Et par får 408 000 kroner i prisavslag fordi det var skjeggkre i en bolig de kjøpte på Kråkerøy i Fredrikstad for 6,8 millioner kroner. I dommen fra Fredrikstad tingrett går det fram at skjeggkre gjør minimale materielle skader, men vil være sjenerende og ubehagelig for beboerne.

    Skjeggkre i limfelle
    Foto: Sindre Reinholt
  • Maks 5 knop i Sarpsborg

    Sarpsborg kommune har innført en forskrift som begrenser farten nær holmer, skjær og land. På en avstand fra 150 meter er maksimalt tillatt hastighet 5 knop.