NRK Meny
Normal

- Ekstrem lettelse

Det sa FFK trener Trond Amundsen (bildet) etter 2-0 seier over Tromsø.

Trond Amundsen
Foto: Olsen, Linn Cathrin / NTB scanpix

Fredrikstad - Tromsø 2- 0 (1-0)

Fredrikstad tok en svært etterlenget seier da de slo Tromsø 2-0 på hjemmebane søndag kveld. Og det var en meget glad FFK trener som pratet med NRK etter kampen.

- Det har vært noen tunge kamper nå. Til tross for tidvis gode prestasjoner ,så har vi ikke klart å opprettholde i 90 minutter,noe som har ført til stygge sifre,sier FFK treneren til NRK.

Men i dag var FFK gode gjennom hele kampen og vant fortjent i følge treneren.

- I dag føler jeg at vi har god kontroll gjennom hele kampen, vi holder nullen og klarer å skape stemning på stadion igjen, og det er en utrolig god følelse ,sier Amundsen

Fornøyd debutant

Serbiske Nenad Sreckovic brukte kun 13 minutter på å presentere seg for Fredrikstad publikummet. Han var naturlig nok fornøyd etter kampen.

- Det er en god følelse, vi vant kampen og tok tre svært viktige poeng, sier Srekovic til NRK.

Og han er heller ikke i tvil om at situasjonen til klubben er mye bedre etter kveldens seier.

- Vi var i en vanskelig situasjon før kampen, men nå er den mye bedre, avslutter FFKs debutant.

Også FFK trener Trond Amundsen var fornøyd med debutantene og oppsummerte innsatsen dere slik:

- Haitam Aleesami tar nivået veldig fint og leverer en god kamp. Nenad viser hvilke ferdigheter han har og scorer et mål, mens Zlatko Tripic kommer inn når kampen er i ferd med å dø ut, men han gjør den jobben skal,sier Trond Amundsen

FFKs andre mål ble scoret av Tarik Elyounoussi , etter glimrende forarbeid av debutanten Haitam Aleesami. Fredrikstad ligger nå kun to poeng bak Sandnes-Ulf på kvalifiseringsplass.

Les også: Kan debutantene hjelpe FFK?

Resultater og tabell i eliteserien

Saken oppdateres

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tørrkokte kjele

    Nødetatene rykket i natt ut til Hæraveien i Mysen, etter melding om en tørrkokt kjele. Det skal ha vært mye røyk, men ingen åpne flammer. Kjelen ble båret ut, og eier av leilighet ble kjørt til legevakta for sjekk.

  • Tar over en krevende jobb

    Det blir en stor og krevende oppgave å drive Sykehuset Østfold videre. Det sier Irene Dahl Andersen, som fra i morgen blir konstituert direktør ved sykehuset. Just Ebbesen trakk seg som direktør i går. Nå må alle stå sammen for å få orden, sier Irene Dahl Andersen.

    Irene Dahl Andersen
    Foto: NRK