NRK Meny
Normal

- Det hadde gått til helvete

FFK-trener Anders Grönhagen fyrer løs i svensk avis.

Anders Grönhagen
Foto: Tomas Berger / NRK

Til aftonbladet.se sier Grönhagen at han rett og slett var tvunget til å handle.

- Jeg måtte gjøre noe. Hvis ikke, hadde det gått til helvete, sier FFK-treneren til den svenske avisen.

Etter at VG i går meldte om full splid mellom sportsdirektør Tor-Kristian Karlsen og FFK-trener Anders Grönhagen, brøt sportsdirektøren kontrakten med FFK torsdag.

LES: Grönhagen blir - Karlsen slutter

Årsaken er uenighet om den sportslige strategien i klubben.

- Kommer fra et kontor

Treneren er foreløpig lite pratsom om saken, men sier til avisen at han vil snakke mer når ting har roet seg.

Men han bekrefter at han har hatt uenigheter med den tidligere sportsdirektøren.

- Han er 33 år, har aldri jobbet i en klubb, har aldri trent fotball eller trent et lag. Han kommer fra et kontor. Det han har er et godt nettverk av spioner, sier Grönhagen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ettersøksjegere truer med å slutte

    Syv ettersøksjegere i Eidsberg truer med å slutte dersom ikke Eidsberg kommune er villig til å øke betalingen. Det skriver Smaalenenes Avis. Jegerne sitter klare og rykker ut blant annet når vilt har forvillet seg innenfor gjerdene på E18 eller er blitt påkjørt. Nå truer de imidlertid med å legge ned alt arbeid fra 1. juli, dersom kommunen ikke er villig til å gi en lønnsøkning. Rådmannen vil avvente diskusjonen rundt lønn til den nye storkommune trer i kraft i 2020.

  • Skal redusere pillebruken

    Sykehuset Østfold skal se på hvordan pillebruken på sykehjem her i landet kan reduseres. Overlege Enrico Callegari håper tettere oppfølging og undervisning av sykehjemsleger kan ha effekt på forskrivningen av piller. Tidligere undersøkelser viser at det brukes altfor mye piller for å behandle eldre syke. Callegari starter nå en østfoldstudie i håp om å bedre situasjonen, for ifølge ham blir flere sykehjemspasienter overmedisinert hver eneste dag.