NRK Meny
Normal

- Det er lenge siden vi har opplevd kø på forhåndssalg

Halvannen time før billettsalget til cupoppgjøret mellom Moss-Lillestrøm startet, møtte de første fotballhungrige mossingene opp.

Truls Andersen, Moss Fotballklubb

Truls Andersen kan melde om at Lillestrøm-supporterne kommer i buss og mossingene har allerede begynt å kjøpe billetter.

Foto: Espen Torgersen / NRK

- Det er lenge siden vi har opplevd kø på forhåndssalg på billetter, sier den eneste ansatte i administrasjonen til Moss Fotballklubb, Truls Andersen.

Han legger til at det ikke er det største antallet som er solgt, men at vi kan regne med at det blir flere tilskuere enn vanlig i morgendagens kamp

- Lillestrøm har varslet at de kommer med flere busser i tilleg til at folk også kommer i privatbiler.

- Hva betyr en cupkamp mot et godt eliteserielag for klubbkassa?

- Vi har ikke budsjettert ned mye i cupen, men det betyr mye, sier Andersen.

- Og hva blir drømmemotstander i neste runde?

- Da får vi håpe på et lett lag, siden det da blir bortekamp, så får vi heller ta noe vanskelig i fjerde runde, ler han.

Nrk.no sender kampen direkte på nett. Klikk her for å se den fra klokken 18.00 onsdag. Trond Johnsen er kommentator.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vestbypasienter til Østfold

    Sykehuset Østfold blir nytt lokalsykehus for innbyggerne i Vestby kommune fra mai neste år, skriver sykehuset på sine nettsider. Kommunen samarbeider allerede med andre kommuner i Mosseregionen om blant annet legevakt og helsehus.

  • 150 000 til Tour of Norway

    Sykkelrittet Tour of Norway får 150.000 kroner av Sarpsborg kommune til neste års ritt. I utgangspunktet ba arrangøren om 500.000 kroner, men formannskapet bevilget kun 150.000. Praktisk bistand til gjennomføring av prosjektet fører til overtidsbetaling, skriver kommunen på sine hjemmesider.