NRK Meny
Normal

- Den mannlige Pia Haraldsen

Han er en vanlig familiemann fra Moss, men har funnet en måte å bli uvanlig på. Og han har allerede skaffet seg seere fra flere steder i verden.

Arne Kristian Stellander
Foto: Magnus Brenna Lund / NRK

Arne Kristian Stellander har et tv-show du ikke har sett på fjernsyn før.

- Hvorfor kan ikke jeg bare bli kjent for å være den jeg er? En artig familiefar?

Han er faktisk en programleder du ikke kan zappe deg fram til med fjernkontrollen.

Men han vil bli kjendis.

Stellander er en alminnelig mann fra Moss som ikke ønsker å være alminnelig mer, derfor har han funnet ut en måte å bli uvanlig på.

- Målet mitt er å bli den mannlige utganven av Pia Haraldsen. Altså å bli kjendis uten å være noe spesielt, sier han.

- Alle vil bli kjendis

Taster du inn adressen hans på internett, er du med på å oppfylle hans ønske, for på denne nett-siden kan du laste ned såkalte videoblogger der Arne Kristian forteller om seg selv.

Det er et litt underlig tv-show, men det er sånn vår nye tv-hverdag kanskje blir, å sitte å glo på hvem som helst fra hvorsomhelst i verden.

Og han har kanskje en mulighet til å bli en ordentlig A-kjendis.

Videobloggere har en stor mulighet til å nå veldig mange over hele kloden. I Norge har totalt ukjente mennesker som videoblogger blitt sett og hørt av hundretusner på nettet.

- Jeg tror mange flere enn meg har et markeringsbehov de ikke tør å gå ut med. Har ikke alle lyst til å bli kjendis, da?

Derfor kan kanskje Arne Kristian, en alminnelig mann fra Moss, bli større enn Fredrik Skavland.

Arne Kristian Stellander
Foto: Magnus Brenna Lund

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Krever flere frittgående høns

    Nortura ber 40 eggprodusenter her i landet om å legge om til frittgåande høns. Årsaken er nye krav fra matindustrien, skriver Nationen. I fjor ba Nortura 87 produsenter om å legge om, etter at Norgesgruppen bare ville selge egg fra frittgående høns. Nortura skriver i et brev at dersom produsentene ikke legger om, kan eggproduksjonen bli erstattet av import fra utlandet.

  • Tatt på fersk gjerning

    Politiet pågrep to polske dieseltyver i Sarpsborg sent i går kveld. Mennene forsøkte å stjele diesel fra tunge kjøretøy på en oppstillingsplass på Alvim. Det ble gjort beslag i hevert med pumpe og store kanner.