NRK Meny
Normal

- Dårlig behandlet av FFK

Raymond Kvisvik fyrer løs mot sin egen arbeidsgiver i sin kommende selvbiografi.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik mener at han ble holdt for narr av FFK.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

34-åringen anklager Fredrikstad Fotballklubb for flere løftebrudd.

- Folk bør holde ord

Blant annet skal han ha blitt lovet en langtidskontrakt, som aldri kom.

- Jeg mener at folk bør holde det de lover, sier Kvisvik.

Les også: Kvisvik tar et oppgjør med ryktene

- Holdt for narr

På spørsmål om han føler seg dårlig behandlet, er han svært klar:

- Akkurat når det gjelder den situasjonen der føler jeg meg veldig dårlig behandlet. De sier at det ikke er penger her. Så går det tre uker og så kjører de nye spillere. Det er å holde folk for narr, spør du meg, sier publikumsyndlingen.

Kvisvik har fått minimalt med spilletid under Tom Nordlie, og etter det NRK erfarer, får han ikke tilbud om å fortsette i FFK etter denne sesongen.

- Blir kanskje i Østfold

Han utelukker ikke at det kan bli spill for en annen Østfold-klubb neste år.

- Jeg har ikke akkurat lyst til å legge opp ennå. Det blir antakeligvis i Østfold. Men i tillegg er det kort vei til Oslo, så jeg avskriver ikke Oslo-området heller, sier Kvisvik.

Ingen i FFK som NRK har kontaktet, ønsker foreløpig å kommentere saken.

Les også: Brann betalte Kvisviks gjeld

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.

  • Grønt skifte i norsk industri

    Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen iverksetter nå et tiltak han kaller "Prosess 21" som skal bidra til et grønt skifte i norsk industri. Han mener industrien må være med på å løse klima- og miljøproblemene våre. Norge har allerede i dag noen av verdens mest miljøvennlige industribedrifter, blant annet Borregaard i Sarpsborg sier ministeren. I dag fikk ministeren se hvilke miljøvennlige tiltak bedriften tar i bruk i det daglige arbeidet.