NRK Meny
Normal

- Bra spirit i FFK

FFK-kaptein Kasey Wehrman sier det er bra spirit i laget, og gleder seg over nyinnkjøpene til klubben. Selv spiller han ikke mot Aalesund lørdag.

: FFKs Kasey Wehrman i aksjon mot Stabæks Henning Hauger (tv) under eliteseriekampen mellom Stabæk og Fredrikstad på Nadderud stadion mandag kveld.

Wehrman spiller ikke mot Aalesund lørdag på grunn av lyskeskaden som ikke er leget.

Foto: Terje Bendiksby

- Det er god stemning i laget nå, og det er spennende med de nye spillerne og jeg gleder meg til å se hva de har å by på, sier FFK-kaptein Kasey Wehrman på klubbens nettsider.

I løpet av kort tid har FFK handlet en rekke spillere for å styrke laget etter at Tarik forsvant til nederlandsk fotball.

En av de nye er Dominic Adiyiah og kommer direkte til Fredrikstad fra Ghana. Også Everton fra Brasil forventes det mye av, og begge blir med i troppen til Aalesund-kampen.

Raymond Kvisvik forlenget med klubben fredag.

Spiller ikke mot Aalesund

Lørdag møter FFK Aalesund, men Wehrman spiller ikke.

- Skaden min er fortsatt ikke leget, og jeg må vente til jeg blir skikkelig bra, sier han.

Han forteller at han spilte med skaden i flere uker før lyskeskaden satte et foreløpig punktum for videre spill, og han spilte heller ikke forrige helg mot HamKam.

FFK banket Aalseund hele 5-0 den 16. mai i år, og Wehrman føler seg sikker på seier mot sunnmøringene også denne gang.

- Vi er et langt bedre lag enn dem, og dette bør vi klare, sier han på fredrikstadfk.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stjal penger fra bingolokaler

    Politiet i Halden leter etter to menn som skal ha stjålet en veske med penger fra bingolokaler i Violgata i 16.40-tiden. Den ene mannen var kledd i beige shorts og hvit t-skjorte, den andre andre med mørkblå shorts.

    Laster Twitter-innhold
  • Det brenner i Aremark

    Det brenner i et skogområe ved Abbortjern sørøst i Aremark, nær grensen til Halden. Omkring 500 kvadratmeter er i brann og ilden er i ferd med å bre seg. Det blir kalt ut flere brannfolk til området.