NRK Meny
Normal

- Begynner å bli lei av Hammarby

FFK-keeperen synes det er komisk at Hammarby fortsatt ikke har lagt penger på bordet.

Rami Shaaban
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det er Aftonbladets nettsted sportbladet.se som har intervjuet Rami Shaaban om den mye omtalte overgangen fra Fredrikstad til Hammarby.

- Komisk

FFKs målvakt ble enig med Hammarby om de personlige vilkårene i kontrakten for en stund siden.

Men Fredrikstad krever trolig omlag fem millioner kroner for Shaaban, et beløp som den svenske klubben fortsatt ikke har lagt på bordet.

Ifølge sportbladet.se begynner Rami Shaaban nå å bli lei.

– Jeg er ikke vant til dette her. Det begynner å bli ganske komisk, sier Shaaban.

- Ikke sikkert at jeg er tilgjengelig

Rami Shaaban, keeper (t.v.)

Det svenske landslaget er nå på treningsleir i Carson, California.

Foto: REUTERS/Alex Grimm / Scanpix

Den svenske landslagsmålvakten har tidligere gitt uttrykk for at han gjerne vil flytte hjem til Sverige for å spille for Stockholm-klubben. Men nå signaliserer Rami Shaaban at han ikke vil vente i all evighet på et tilbud fra Hammarby. 

– Jeg hørte at Hammarby ikke har noe stress, at de har fram til 31. mars på å bestemme seg. Men det er jo ikke sikkert at jeg er tilgjengelig til 31. mars. Jeg må jo begynne å planlegge sesongen, sier Shaaban.

Rami Shaaban er nå i USA med det svenske landslaget. Etter landslagskampen mot USA på lørdag, reiser målvakten tilbake til Fredrikstad for å trene.

– Jeg er innstilt på å reise hjem til Fredrikstad. Så får vi se hva som hender, sier Shaaban.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Blir i Sparta

    Henrik Knold blir i Sparta en ny sesong. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. 21-åringen hadde utgående kontrakt denne sesongen, men Knold forlenger nå kontrakten frem til 2019.

  • Fire uker varetekt

    Den 43 år gamle kvinnen som har forklart at hun drepte sin tidligere ektemann i Halden, er dømt til fire nye uker i varetektsfengsel. Hun er også ilagt brev- og besøkskontroll av Halden tingrett. Kvinnen har forklart at hun drepte sin daværende ektemann i 2015.