NRK Meny
Normal

- Alltid spesielt å slå Stjernen

Sparta-trener Sjur Robert Nilsen er storfornøyd med å være en del av Østfolds for tiden beste hockeylag.

Ishockeyklubben Sparta Sarpsborg
Foto: Morten F. Holm / Scanpix

For andre gang i år slo Sparta til med en 4-2-seier mot Stjernen onsdag. Sarpelaget ligger nå helt oppe på tredjeplass i eliteserien. 

- Handler om tre poeng

- Det er alltid morsomt å slå Stjernen her i Sparta Amfi når det er mye folk og stor stemning på tribunen. Men når det er sagt så handler det også om tre poeng, det er like viktig å vinne de andre kampene også, sier Sparta-treneren.

For med sin tredjeplass har Sparta foreløpig befestet sin posisjon som Østfolds beste hockeylag. De to andre Østfold-lagene, Stjernen og Comet, ligger på henholdvis sjette- og åttendeplass.

Sikter høyere

- Det er alltid morsomt å vinne kamper. Nå er vi jo også foran de to andre Østfold-lagene, og det er bra. Men vi sikter høyere enn det. Nå håper vi å kunne holde på tredjeplassen, kanskje kan vi også gjøre det enda bedre i tiden som kommer, sier Nilsen.

- Hva er strategien fremover?

- Vi må våge å spille vårt eget spill, og ikke gi bort for mye til motstanderen. Hvis vi klarer å holde snittet på 1-2 mål bakover i hver kamp, da vil vi vinne mange hockeykamper - og vi vil klare å ligge der vi ligger også i tiden fremover, sier Sjur Robert Nilsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i pipe i Fredrikstad

    Det brenner i en pipe på Ørmenveien i Fredrikstad. Brannvesenet er på vei til stedet, melder Alarmsentral Brann Øst på Twitter.