Hopp til innhold

Wig Wam-album til våren

Wig Wam håper å ha sitt tredje album klar for utgivelse før mai neste år.

 

Glam i Wig Wam
Foto: Sara Johannessen / Scanpix

 - Vi har allerede begynt låtskrivingsarbeidet, bekrefter bassist Bernt "Flash" Jansen overfor Sarpsborg Arbeiderblad.

Bandet har for tiden ingen spillejobber, og de jobber nå hver for seg med nye sanger og annet. Blant annet er  Wig Wams frontfigur, Åge Sten Nilsen,  hentet til å spille rollen som dommeren i musikalen Chess når den settes opp i Oslo.

Senere skal de møtes og presentere de nye låtene for hverandre i såkalte "sessions".

- Vi kommer til å gjennomføre en slik "session" når "Glam" er ferdig med Chess-jobben, og deretter kommer det til å gå slag i slag, sier Jansen til avisen.

Tar seg god tid

- Denne gang ønsker vi å ta oss god tid i arbeidet med plata. Forrige gang var vi ute og spilte helt fram til jul, før vi fikk anledning til å jobbe i studio sammen. Nå har vi bedre tid på oss, og den skal vi utnytte godt, sier Flash.

Han sier til Sarpsborg Arbeiderblad at det ideelle ville vært å kunne slippe det nye albumet før mai, slik at bandet kunne bruke sommeren på spillejobbe.

Samme genre

Wig Wam skal neste helg opptre i årets TV-aksjon med sangen "Bygone Zone".

 

Når det gjelder låtene i det nye albumet er ikke bandets sang i TV-aksjonen representativ for inneholdet.

- Nei, vi kommer til å kjøre på i den sjangeren vi alltid har tilhørt. Vi ser ingen grunn til å endre på det, sier han og viser til suksessen med sine to foregående album, Melodi Grand Prix-deltakelse og masse konserter i inn- og utland.