Hopp til innhold

Vil sitte ringside med Nordlie

"Sirkus Nordlie" er i gang på Fredrikstad stadion og mange vil ha sitteplasser nær sirkusdirektøren.

Tom Nordlie

'Sirkus Nordlie' har flyttet inn på Fredrikstad stadion. Setene er utsolgt ringside, der Nordlie og spillerne har tilhold på hjemmekampene.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Tom Nordlie har tatt over manesjen i Fredrikstad, og de mest populære sitteplassene på nye Fredrikstad stadion er ikke lenger på VIP-tribunen.

Det er setene nærmest Tom Nordlie og FFKs spillerboks som nå er mest attraktive, skriver Fredriksstad Blad .

Les også:
Kjøpte og solgte i siste liten
Ingen "Nordlie-effekt" mot Tromsø
Kvisvik: - Rart vi ikke ble spurt
Ikke bekymret for spillerskepsis

Trener Tom Nordlie

En aktiv trenerstil ved sidelinjen.

Foto: Marius Harlem / NRK

"Nordli-effekten"

Om ikke den etter hvert så omtalte "Nordlie-effekten" (redder lag i krise fra nedrykk/gjør endringer som betyr at laget vinner) slo til, da Tom Nordlie ledet FFK i sin første kamp borte mot Tromsø søndag, så har hans tilstedeværelse i Plankebyen gitt effekt i media og på hjemmetribunen.

Tom Nordlies mål om å redde Fredrikstad fra nedrykk fikk en begredelig start etter å ha tapt 2-0 mot Tromsø i forrige serierunde.

Men han og klubben har fått uttallige oppslag i media, etter at Nordlie ble presentert som ny FFK-trener på en pressekonferanse den 28. august.

Les også:
Nordlie nekter for løgn
Slo til uten Tom Nordlie
Kvisvik: - Rart vi ikke ble spurt
Ikke bekymret for spillerskepsis

Vil sitte nærmest sirkuset

Tom Nordlie er kjent for sitt store engasjement for fotballen, og gestikuleringer og utbrudd har vært en del av hans varemerke på sidelinjen i mange år nå.

Fredriksstad Blad skriver at det har vært kamp om plassene bak FFKs spillerboks.

Denne uka kunne FFKs markedsansvarlige, Magne Rummelhoff, melde om at hele C-seksjonen bak Nordlies rygg er utsolgt til lørdagsoppgjøret mot Vålerenga.

Torsdag var det solgt 9 500 billetter, og publikumsrekorden på nye Fredrikstad stadion, som er på 12.350 tilskuere i kampen mot Rosenborg, kan ryke.

Sekspoengs-oppggjør

Oppgjøret mellom FFK og VIF er "et sekspoengs-oppgjør".

Særlig for FFK som ligger på nedrykksplass, er seier viktig, men også en viktig kamp for Martin Andresens mannskap, som har behov for å vise stabilitet og unngå å skli nedover på tabellen .

Tom Nordlie

Stort engasjement preger Tom Nordlie under kampene.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX