Valg 2013 Oslo

 • Uklart om det blir ytterligere forsinkelser i Oslo

  Det er uklart om forsinkelsene i opptellingen av forhåndsstemmer i Oslo vil vedvare utover natten, og om det også vil gjelde stemmene fra valgdagen. Først rundt klokka 22 mandag ble det rapportert inn
  forhåndsstemmer fra valget i Oslo.

 • Elvestuen inne i Oslo

  Venstre er inne med to stortingsrepresentanter fra Oslo på prognonsen når sju av ti stemmer er talt opp. Oslos miljø- og samferdselsbyråd Ola Elvestuen har andreplassen. Frp mister sitt tredjemandat, og dermed er Mazyar Keshvari ute av Stortinget.

 • Knapt nei til OL

  Et knapt flertallet av Oslos befolkning ønsker ikke OL i Oslo i 2022. Det viser de foreløpige resultatene av forhåndsstemmene. 56 506 har stemt ja. 57 577 har stemt nei.

 • Miljøpartiet inne på Stortinget

  Miljøpartiet De Grønnes Rasmus Hansson er inne på Stortinget fra Oslo. Det viser prognosen basert på forhåndsstemmer. Høyre går mest fram også i Oslo og øker fra fire til seks mandater. SV mister det ene av sine to mandater. For de andre partiene er det ingen endringer. Rødts Bjørnar Moxnes er nærmest til å ta ett mandat.

 • Fortsatt forsinkelser i Oslo

  Opptellingen av forhåndstemmer fra valget i Oslo er ytterligere forsinket. Kommunikasjonssjef Ingvild Åsgård for valget i Oslo tør ikke si når tallene er klare.