Hopp til innhold
Alvorlig hendelse
Foto: Naina Helén Jåma / NTB

Ung mann skutt på Stovner

Oppsummert

En ung mann ble sent mandag kveld skutt på Stovner i Oslo. Mannen som politiet har siktet og etterlyst i forbindelse med skytingen, meldte seg til politiet torsdag. Han er pågrepet og vil bli begjært varetektsfengslet fredag.

 • Løslatt etter Stovner-skyting

  En av personene som er siktet etter skytinga på Stovner 25. oktober, er løslatt. Det melder Avisa Oslo.

  Mannen blir løslatt i dag, men mistanken mot ham er ikke svekket, ifølge politiet.

  Mannen ble pågrepet og satt i varetekt 16. oktober. Han har hele tiden nektet straffskyld.

  Den andre siktede sitter fortsatt varetektsfengslet.

 • Ber om to uker varetekt

  En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skytingen på Stovner i slutten av oktober. Politiet vil fengsle ham i to uker, skriver NTB.

  Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett torsdag ettermiddag. Han erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans forsvarer, advokat Fisnik Baki, til TV 2.

  Til VG opplyser politiadvokat Kristin Feed at politiet vil fengsle ham i to uker.

  – Siktelsen gjelder medvirkning til drapsforsøk i forbindelse med skytingen ved Stovner senter 25. oktober. Det er bedt om to uker grunnet bevisforspillelsesfare, sier politiadvokat Feed.

 • Siktede er varetektsfengslet

  Mannen som meldte seg til politiet torsdag ettermiddag i forbindelse med skytingen utenfor Stovner senter, ble i dag varetektsfengslet i fire uker.

  Den siktede samtykket til fengslingen, som er begrunnet med bevisforspillelsesfare. Han har brev og besøksforbud i hele perioden. De to første ukene blir han satt i isolasjon og har medieforbud.

  Mannen har ikke tatt stilling til om han erkjenner straffeskyld.