Hopp til innhold

Tyveriraid i Rakkestad

Det har vært minst seks innbrudd i Rakkestad i løpet av de to siste døgnene.

Svein Midtskog

Lensmann Svein Midtskog etterlyser vitner etter flere innbrudd de siste dagene.

Foto: NRK

Politiet i Rakkestad etterlyser vitner etter flere innbrudd de siste dagene. I natt rykket flere patruljer ut til Tunveien etter at en huseier oppdaget et pågående innbrudd i garasjen ved 02-tiden.

– Vi fikk hjelp av en hundepatrulje som søkte etter personen, men sporet forsvant på industrifeltet, sier lensmann Svein Midtskog i Rakkestad.

Foreløpig er det meldt at to sykler ble stjålet fra garasjen. Ifølge politiet skal mannen være høy og vært kledd i olabukser og en lys jakke.

Laster Twitter-innhold

Stjal ATV og båt

I løpet av natten har det også vært innbrudd på en byggeplass i Rakkestad sentrum, i en garasje på ungdomsskolen og i et ubebodd hus ved Gjørla.

– Vi har ikke helt oversikt over hva som har blitt stjålet fra disse stedene. Men huset ved Gjørla er ubebodd, og derfra er det sannsynligvis ikke stjålet noen ting, sier Midtskog.

Også natt til i går var det flere tyverier. Det ble stjålet en sekshjuling etter et innbrudd hos Rakkestad Energiverk og det ble også stjålet en rib-båt på henger.

Både ATVen og båten kom til rette på dagtid i går.

– Vi har vært på stedene og sikret spor, og vi ser i hvert fall de fleste av tyveriene i sammenheng. I den forbindelse etterlyser vi også eventuelle vitner, sier Midtskog.