Mor og sønn knivstukket

En mor og sønn ble tirsdag ettermiddag knivstukket i Slemmestad i Røyken. Gjerningsmannen ble pågrepet etter et stort politisøk.

Knivstikking Røyken

Nødetatene er på plass i Slemmestad etter knivstikkingen. En av de skadde ble funnet på gangveien.

Foto: Raymond Dalen / NRK

Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann, som forlot stedet etter knivstikkingen.

– Det viste seg etter hvert at det var en kvinne og hennes sønn som hadde blitt knivstukket av en annen mann. Gjerningsmannen har vi kontroll på, han er også skadd, sier innsatsleder Arne Guddal i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Innsatsleder Arne Guddal

Innsatsleder Arne Guddal.

Foto: Raymond Dalen / NRK

Den antatte gjerningsmannen og kvinnen er fraktet til Oslo universitetssykehus, mens kvinnens sønn er kjørt til legevakt.

Førstehjelp på antatt gjerningsmann

Kvinnen er i 50-årene, mens sønnen hennes er i slutten av tenårene, opplyser politiet. Den antatte gjerningsmannen er i 20-årene.

Alt av tilgjengelig mannskaper var satt inn i søket på gjerningsmannen, som løp fra stedet etter knivstikkingen som ble meldt inn klokka 15.07.

Et politihelikopter var også satt inn i jakten på gjerningspersonen. Politiet pågrep mannen på en gangvei langs Slemmestadveien rundt en halvtime senere.

– Vi fant en av personene her og bedrev førstehjelp på han. Han hadde flere stikkskader, sier Guddal.

Laster Twitter-innhold

Knivstikking ute

Knivstikkingen skal ha skjedd i Fjellveien i Slemmestad.

– Noe har skjedd ute. Vi er usikre på om alt har skjedd ute eller inne, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Politiets kriminalteknikere er på vei til stedet.

Laster Twitter-innhold