Hopp til innhold
Kø på E18 Drammen/Lier
Foto: Heidi Odde Karstensen / NRK

Trafikk i Buskerud

Oppsummert

NRK gir deg de siste meldingene om trafikksituasjonen i Buskerud. Tips oss med bilder og informasjon på 03030@nrk.no.

 • To førerkort inndratt

  En bilfører i 20-årene ble tatt for å ha kjørt i 117 km/t i 70-sonen i Strømsåstunnelen i Drammen i natt. Dermed ble førerkortet midlertidig beslaglagt. Og i Sigdal ble førerkortet inndratt for en bilfører som ble målt til 83 km/t i 60-sonen og i tillegg blåste til over lovlig verdig på alkometeret.

 • Politiet: Bilfører har ikke vært uaktsom

  I forbindelse med ulykken i Drammen søndag kveld der et barn er kjørt til sykehus, opplyser politiet at barnet på sparkesykkel har truffet en personbil. Bilen holdt relativt lav hastighet og det fremstår ikke som at bilfører har opptrådt uaktsomt, skriver politiet på Twitter. Barnet på sparkesykkel skal ha kjørt inn i bilen på siden.

 • Barn på sparkesykkel påkjørt

  Ett barn i 8–10 års alder er påkjørt av en bil i Drammen søndag kveld ved 18.40-tiden. Dette skjedde ifølge politiet mens barnet brukte en sparkesykkel. Ulykken skjedde ved CC i Nedre Strandgate på Brakerøya. Barnet fremstår som lettere skadd og er kjørt til sykehus for sjekk.

 • Trafikkulykke i Gol

  Nødetatene er på vei til Heradvegen i Gol etter melding om en bil som har truffet en stolpe. Ifølge politiet er det to personer i bilen, disse blir sjekket av ambulansepersonell, men fremstår uskadd. Politiet melder at bilen skal ha hatt lav fart. Bilberging er bestilt.

 • Kjørte av veien- fikk bot

  En dame i 30-årene blir kjørt legen for en sjekk etter at hun kjørte av veien på E134 ved Langebru i Hokksund.

  Hun får en reaksjon fra politiet for å ha kjørt med dekk som ikke har lovlig mønsterdybde, skriver politiet. Hun kom kjørende fra Kongsberg og skled idet hun kjørte ut av rundkjøringen. Hun traff autovernet og et skilt.