Kø på E18 Drammen/Lier
Foto: Heidi Odde Karstensen / NRK

Trafikk i Buskerud

Oppsummert

NRK gir deg de siste meldingene om trafikksituasjonen i Buskerud. Tips oss med bilder og informasjon på 03030@nrk.no.

 • Venstre felt sperret på E18

  Tre biler med til sammen seks personer i er involvert i ulykken i Fosskolltunnelen på E18 i Drammen. En person blir kjørt til legevakta for sjekk. Venstre felt er sperret. Trafikken flyter i høyre felt, opplyser politiet.

 • Påkjørt bakfra i tunnel

  Det har vært et trafikkuhell i Fosskolltunnelen på E18 i Drammen i sydgående retning. En bil er påkjørt bakfra inne i tunnelen. Nødetatene er underveis.

 • Trafikkuhell på E18 i Drammmen

  En bil med henger har fått sleng på motorvegbrua i Drammen. Hendelsen har skjedd i retning Oslo. Det var to personer i bilen, men begge er ute, ifølge politiet. Det er redusert framkommelighet og kø i området.

 • MC-fører ved bevissthet

  MC-føreren som var involvert i ulykken i Nesbyen, er ved bevissthet, melder politiet. Føreren har smerter i ben og overkropp etter sammenstøtet med en bil, der det satt tre personer. De skal ikke være skadd. Ulykken skjedde på en sidevei til riksvei 7.

 • Ulykke i Nesbyen

  En motorsykkel og en bil er involvert i en ulykke på Alfarvegen i Nesbyen. Det er en kommunal vei som ligger parallelt med riksvei 7. Der flyter trafikken som normalt. Politiet er på ulykkesstedet. De andre nødetatene er på vei.