To unge gutter skadd i MC-ulykke

En 13-åring og en 15-åring er moderat skadd etter en motorsykkelulykke i Halden fredag kveld.

MC-ulykke i Halden

Politiet sperret veien ut mot ulykkesstedet mens teknikere gjennomførte åstedsundersøkelsene.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Politiet meldte først at de to ble alvorlig skadd i ulykken fredag kveld, men lørdag morgen sier politiet at de har moderate skader.

–Det har gått bedre enn man kunne frykte, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til VG.

Operasjonsleder Terje Marstad sa at de ville blitt fløyet til sykehus om det hadde vært flyvær. Den ene ble kjørt til Ullevål og den andre til Sykehuset Østfold på Kalnes.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men ifølge Østfold-politiets operasjonsleder Tom Sandberg skal de to unge guttene ha kjørt hver sin motorsykkel.

– Ting kan tyde på at de to har kollidert med hverandre. Den ene gutten var ikke ved bevissthet da vi kom til stedet. Han ble kjørt med ambulanse til sykehuset i Sarpsborg og så fraktet videre i helikopter til Ullevål, sa Sandberg til NRK fredag kveld.

MC-ulykke i Halden

Politiet vet foreløpig ikke hva som skjedde før de to ungdommene kolliderte med motorsykkel.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Ulykken skjedde på en grusvei ved Mjølnerød nær Rokkeveien i Halden. Politiet sperret grusveien mens teknikere gjennomførte åstedsundersøkelser.

– Ulykkeskommisjonen er på stedet og det vil også bli sendt teknikere fra politiet for å sikre bilder og andre spor, sa Sandberg til NRK i 23.40-tiden fredag.

Laster Twitter-innhold