Tiltalt for seksuell trakassering

En mann er tiltalt av svensk politi etter at han onanerte i bilen sin og angivelig skal ha filmet reaksjonen til kvinnene i bilen ved siden av.

Handelsområde ved gamle Svinesund

Det var på Svinesund handelsområde at de tre kvinnene fikk seg en lite hyggelig opplevelse i høst. De anmeldte forholdet og krever 5000 kroner hver i oppreisning.

Foto: Tobias S. Martinsen / NRK

Det var i høst at de tre kvinnene var og handlet på Svinesund handelsområde. Idet de kom ut av en butikk og satte seg i bilen sin oppdaget de at mannen i bilen ved siden av satt og onanerte og stirret på dem.

Kjørte avgårde i full fart

Mannen holdt også opp mobilen sin, og kvinnene oppfattet det slik at han filmet reaksjonen deres på det han holdt på med.

Det er Bohusläningen som skriver dette.

Da en av kvinnene gikk ut av bilen, kjørte han avgårde i høy hastighet, men kvinnene klarte å skrive ned det norske registreringsnummeret på bilen hans før han forsvant ut av syne. Dernest tok de kontakt med politiet og anmeldte forholdet.

«Kanskje spennende og forbudt»

Politiet oppsøkte mannen, og han innrømmet at han hadde tuklet med seg selv, men nektet for å ha filmet kvinnene. Som forklaring på hva han hadde gjort, skal han ha fortalt politiet at det «var kanskje spennende og forbudt».

Ifølge Bohusläningen krever kvinnene 5000 kroner hver i oppreisning for det de opplevde som seksuell trakassering.