Politi
Foto: Katarina Theis-Haugan / NRK

Terror i Brussel

Oppsummert

35 mennesker ble drept og 300 er skadet etter at tre eksplosjoner rammet Belgias hovedstad tirsdag 22. mars 2016. Her hjemme har politiet i Oslo, Asker og Bærum og på Oslo lufthavn bevæpnet seg etter terrorangrepene.

 • Hedret ofrene i Belgia

  Rundt 20 personer møtte opp utenfor den belgiske ambassaden i Oslo for å hedre ofrene i Brussel i formiddag. Flere la ned blomster og tente lys i den stille markeringen. Ambassadør Nancy Rossignol mottok blomster av de som møtte opp. 31 personer ble drept og 300 er skadd i Belgias hovedstad.

  Minnemarkering utenfor den belgiske ambassaden
  Foto: Øzgur Tufan / NRK
 • Åpner kondolanseprotokoll

  Den belgiske ambassaden har i formiddag lagt ut kondolanseprotokoll. Protokollen er i ambassadørens residens i Tidemands gate 6 på Frogner i Oslo.

 • Kan bli strengere sikkerhet

  Terrorangrepene i Brussel kan føre til at myndighetene må vurdere sikkerhetstiltak på en ny måte. Det sier sikkerhetssjef i Norsk Folkehjelp. Men på T-banen i Oslo er folk skeptiske.

  Folk på T-banen er skeptiske
 • Øvrig flytrafikk som normalt på OSL

  Bortsett fra flygninger til Brüssel går trafikken som normalt til og fra Oslo Lufthavn. Flyplassen i Brussel er foreløpig stengt fram til klokken 6 i morgen tidlig. Sjef for passasjerservice i SAS, Linda Simonsen sier mange har spurt hva de skal gjøre.

  SAS om kansellert fly
Folk på T-banen er skeptiske
SAS om kansellert fly
Live-innslag fra Gardermoen i forbindelse med terroren i Brussel, Belgia.