Sparta best i åpningsrunden

Sparta Sarpsborg vant over Vålerenga på bortebane, mens både Comet og Stjernen ble ydmyket hjemme.

Ishockey

Det ble bare én seier til Østfold-lagene etter torsdagens sesongåpning i ishockey.

Sparte banket Vålerenga, mens Comet og Stjernen tapte for henholdsvis Stavanger og Furuset.

Sparta avgjorde på straffer

NM-vinnerne Vålerenga kom under 0-2 for Sparta Sarpsborg på Jordal Amfi, men kom tilbake og klarte 2-2.

Kampen ble avgjort på straffer hvor sarpingene var best.

Resultatet ble til slutt 2-3, med seier til Sparta Sarpsborg.

Sjokkåpning for Stjernen

Nykommer Furuset sjokkåpnet da eliteserien i ishockey startet torsdag. Stjernen ble slått 6-2 på i Stjernehallen

Det var i 1. periode at det unge Oslo-laget la grunnlaget for seieren. 4-1 sto det og publikum i Stjernehallen skjønte ingenting. Lagets to siste mål kom mot slutten av kampen da Stjernen tok ut keeperen.

Tap i Halden

Stavanger, av mange, spådd som favoritt til serietittelen startet frisk borte mot Comet og ledet 4-0.

Hjemmelaget kom imidlertid litt tilbake og klarte å redusere et par ganger før gjestene scoret siste periodes eneste mål.

Sluttresultatet i kampen mellom Comet og Stavanger ble 2-5.