Sloss med pizzaskjærer og brostein

Flere ble kuttet i hode og fingre i en slåsskamp på Grünerløkka i natt. Hammer, pizzaskjærer, planker og brostein ble benyttet av slåsskjempene. Les mer fra politiloggen her.

Løs brostein

Illustrasjonsbilde

Foto: Ida Brabrand / NRK

GRÜNERLØKKA: Det ble meldt om en slåsskamp kl. 02.40 med flere personer involvert ved en kebabkiosk i Thorvald Meyers gate.

Foranledningen var uviss og hendelsesforløpet uklart, men det ble benyttet både hammer, pizzaskjærer, planker og brostein.

Det var kun mindre personskader, men med kutt i hode og fingre. En person ble kjørt til Legevakta; resten ble behandlet på stedet.

Ifølge politiet var mellom fire og seks personer involvert i slåsskampen. En person ble pågrepet og kjørt arresten ved Politihuset.

Andre saker fra politiloggen til Oslo politidistrikt fra det siste døgnet:

Bil veide to tonn for mye

GAUSTAD: Kl. 01.54 ble det stoppet en varebil ved Gaustad. Det viste seg at bilen veide to tonn for mye over tillatt totalvekt.

Politiet nedla bruksforbud på bilen, da den også hadde piggdekk. Noe av lasten ble lastet over i en annen bil, og den 23 år gamle sjåføren må ordne opp i disse forholdene for å få fortsette å bruke bilen.

Rådyr påkjørt

RØA: Kl. 04.31 ble det meldt om en drosje som hadde kjørt på et rådyr på Røa.

Dyret døde og Viltnemnda ble varslet og tar seg av det døde dyret. Det ble ikke meldt om skader på bilen.

Promillekjører på Sjølyst

SJØLYST: En promillekjører ble stanset på E18 inngående ved Sjølyst kl. 04.45.

Bilen manglet også forsikring og ble avskiltet. Føreren ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.