Slik gikk lørdagsnatta

En festdeltaker på Rolvsøy ble sendt til legevakta med et mulig nesebrudd, etter at en deltaker på en privatfest slo til i halv to-tiden i natt. Politiloggen har flere andre eksempler på ha kombinasjonen alkohol og kort lunte kan føre til.

Politiet stanset en gammel kjenning i 50-årene på østsiden i Fredrikstad i 20-tiden lørdag kveld. Han er anmeldt for kjøring uten førerkort. Mopeden hans ble avskiltet på grunn av tidligere begjæringer.

Ca. klokken 22 stakk to personer på en motorsykkel av fra en politipatrulje i Fredrikstad, og kom seg unna i området ved Lisleby stadion.

Ved midnatt nektet en mann i Sarpsborg å fjerne seg fra sentrum etter politiets pålegg. Dermed ble drukkenskapsarrest neste stopp. Samtidig fikk en beruset og aggressiv mann i Fredrikstad beskjed fra politiet om å pelle seg vekk fra sentrum. En time senere ga politiet samme tilsvarende beskjed til en mann i 20-årene som forstyrret gjester på Råde parkfestival.

To menn ble pågrepet etter slåssing på et utested i Askim i 01-tiden. De to vendte da sin aggresjon mot politiet, og dermed ble det flere anmeldelser mot begge.

Politiet i Halden har anmeldt at en mann i 20-årene som mente han visste bedre enn de polititjenestemennene som først ba ham roe seg ned og fjerne seg fra sentrumsområdet.

Klokken 01:45 satte Fredrikstad-politiet en hissig 19-åring i arresten etter at vedkommende startet en slåsskamp i sentrum. Det skjedde etter at et pålegg om å fjerne seg fra sentrum ikke ble fulgt. Klokken 02:40 skjedde en lignende hendelse i Moss.

Klokken 02:45 viste Halden-politiet bort nok en ung mann som var i overkant aggressiv utenfor et av byens serveringssteder.

I tretiden viste Askim-politiet bort alle fra et utested, etter at en patrulje kom over et antall individer involvert i en slåsskamp.