Hopp til innhold

Slått bevisstløs og alvorlig skadet i masseslagsmål

En mann er alvorlig skadet og sendt til sykehus etter at han ble slått bevisstløs i et slagsmål utenfor Sentrum scene i Oslo natt til lørdag.

10–12 personer begynte å slåss utenfor Sentrum scene i Oslo sentrum natt til lørdag. En person er alvorlig skadet etter slagsmålet.

Opptil 12 personer var involvert i slagsmålet natt til lørdag. I 03.30-tiden fikk politiet melding om slagsmålet og at en person blødde fra munnen.

Flere av de involverte hadde stukket før politiet kom til stedet. Politiet fant den skadde på baksiden av Sentrum scene. Han var bevisstløs.

– Han hadde skader i hodet og ble kjørt til sykehus med ambulanse, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

Mannen er alvorlig skadet.

Laster Twitter-innhold

Gjerningsperson på frifot

Politiet gjorde et søk i området etter gjerningspersoner og pågrep en mann. Den pågrepne er mistenkt for vold mot en kvinne som var involvert i samme episode. Kvinnen ble kjørt til legevakten med hodeskader, men hun er ikke alvorlig skadd.

Personen som har utøvd vold mot den alvorlig skadde mannen er ikke pågrepet.

Tor Gulbrandsen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Foto: Oslo politidistrikt

– Vi må få gjennomført avhør, lest gjennom rapporter og sett på tekniske spor før vi kan si noe om hvem den mistenkte er.

Det er foreløpig uklart hva som gjorde at de begynte å slåss.

– Vi mener de involverte har hatt en relasjon, men litt tidlig å gå inn på hvilke relasjoner og hva som var årsaken til slagsmålet, sier Gulbrandsen.

Sentrum scene

Arkivbilde: Slagsmålet startet utenfor Sentrum scene i Oslo sentrum og den skadde mannen ble funnet på baksiden. Bildet er tatt ved en annen anledning.

Foto: Øzgur Tufan/NRK