Slagsmål med balltre og øks i Mysen

Vitner ringte til politiet og meldte fra om at fire personer sloss med balltre og øks utenfor et kjøpesenter i Mysen.

Slagsmål i Mysen

Politiet rykket ut til Mørstadsenteret etter meldinger om slagsmål.

Foto: GLENN THOMAS NILSEN

Follo-politiet rykket tirsdag kveld ut til Mørstadsenteret i Mysen etter flere meldinger om fire personer som sloss utenfor kjøpesenteret.

Slagsmål i Mysen

Politiet har avhørt flere vitner og sikret seg videoopptak fra stedet.

Foto: GLENN THOMAS NILSEN
Slagsmål i Mysen

To personer er tatt med til legevakt etter slagsmålet, men de skal ikke være alvorlig skadet.

Foto: GLENN THOMAS NILSEN

– Det har vært en konflikt mellom to par på stedet. Konflikten startet inne på selve senteret, mens slagsmålet foregikk på utsiden. Vitner hadde sett at den ene mannlige parten hadde en øks, mens den andre hadde et balltre, forteller operasjonsleder Stig Tornsjø ved Follo politidistrikt

Leter etter rød bil

En av mennene hadde ifølge vitner brukt balltreet til å slå den andre mannen. I tillegg skal han ha slått den ene kvinnen i ansiktet med knyttet hånd.

– Vi har kontroll på to personer, en mann og en kvinne. De er begge fraktet til legevakt, men de skal ikke være alvorlig skadet.

Politiet har avhørt flere vitner på stedet og sikret seg videoopptak fra kjøpesenteret. De har også kontroll på øksa som skal ha blitt brukt.

– De to siste personene kjørte fra stedet i en rød personbil. Vi leter etter både bilen og gjerningspersonene nå, sier Tornsjø.

Ifølge operasjonslederen er alle de fire involverte kjenninger av politiet. Tornsjø kan foreløpig ikke utdype hva som var bakgrunnen for konflikten mellom de to parene.