Skogbrann i Nes juli 2014

 • Brenner fortsatt

  Brannvesenet jobber fortsatt med å slukke skogbrannen i Nes som har herjet på fjelltoppen Beia i Nes i snart en uke, opplyser vakthavende Bjørn Henriksen i Vestviken 110. Den er vanskelig å slukke fordi det ikke er vei inn i området.

 • Brannen i Nes har spredt seg

  Brannen i Nes har spredt seg og mannskaper fra brannvesen i flere kommuner deltar nå i slukkingen. Sivilforsvaret har hugget trær og laget branngater for å unngå videre spredning. Brannen som har herjet på fjelltoppen Beia i Nes i snart en uke, er vanskelig å slukke fordi det ikke er vei inn i området.

 • Brenner fortsatt i Nes

  I snart en uke har det brent i et ulendt skogsterreng i Nes. I hele natt har brannvesenet vært i området og blir avløst av mannskaper fra Sivilforvsaret som skal fortsette vaktholdet. Helikoptre har blitt brukt i slokkingen og det blir vurdert om det må settes inn igjen i dag. Det har brent i området siden skogen ble antent av lynnedslag torsdag.

 • Holder vakt på brannsted

  I Nes overtar mannskap fra Sivilforsvaret vaktholdet i området der en skogbrann herjet i helgen.Et brannhelikopter er i beredskap på stedet fordi det fortsatt ryker i de bratteste områdene. Her er det svært vanskelig å ta seg fram til fots.

 • Kontroll over skogbrann

  Brannvesenet har kontroll over skogbrannen i Nes. Det kommer fortsatt røyk fra områder der det er vanskelig å komme til. Og det er vakthold på stedet. To brannhelikoptre og mannskaper fra Sivilforsvaret og Røde Kors var i helgen med i slukningsarbeidet.