Skadet Moi mister England-kampen

Norges U21-landslag må klare seg uten Mohamed Elyounoussi i kveldens EM-kvallik mot England. Nøkkelspilleren har blitt skadet og spiller ikke. Det gjør derimot Martin Ødegaard.

Molde-Liège

Mohamed 'Moi' Elyounoussi er en viktig brikke på et Molde-lag som sikret seg plass i Europa-league for kort tid siden. Nå mister han U21-kampen mot England.

Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg fikk en liten smell på trening, en liten vridning i kneet. Derfor har vi valgt å ikke ta noen sjanser, siden det kommer mange viktige kamper for meg utover høsten, sier Mohamed Elyounoussi, som dermed står over kveldens U21-landskamp mot England.

U21-gutta har så langt vunnet sin ene kamp i EM-kvalifiseringen før England kommer på besøk i kveld.

Tror på tre poeng

Mohamed Elyounoussi har hatt nok en god sesong i Molde, og har scoret 9 mål på 20 kamper for blåtrøyene. Nå synes han det er surt at han ikke får bidratt mot engelskmennene.

– Det er bittert å ikke kunne hjelpe til. Engelskmennene har mange store navn, men jeg har trua på at gutta klarer minst ett poeng, kanskje tre. De må gjøre jobben selv!

Men med en mann ut, kommer heldigvis to sterke navn også inn. Fra benken på A-landslaget i går kommer Martin Ødegaard og Ole Selnæs inn i troppen.

Det kan det norske laget trenge mot et engelsk lag med flust av spillere med Premier League-erfaring.

På det engelske U21-laget på Marienlyst i kveld, kommer spillere som Jordan Ibe (Liverpool), James Ward-Prowse (Southampton), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea) og Nathan Redmond (Norwich) til å spille hovedrollene for bortelaget.

Mohamed Elyounoussi er glad for å få hjelp fra A-landslaget i kveld.

– Det er fint at vi kan bruke alle de spillerne vi har, og det er gode spillere som kommer fra A-laget. Det hjelper selvfølgelig, og det blir spennende å se kampen i kveld, avslutter "Moi", som utnytter skadeavbrekket til å besøke familien i Sarpsborg.