Man kan plukke blant favoritter i valg av sjømat forteller Torstein Markhus fra Süd Øst.
Dette trenger du:

En frisk og sunn potetsalat
SJØMAT
1 hardanger ørret ca 600 - 700g
1 sjøkreps
8 hjerteskjell
salt og mye svart pepper
aluminiumsfolie
ESTRAGONSMØR
estragon
hvitløk
olje
smør
POTETSALAT
300g rattepotet
1/2 bunt asparges grønn
1 rødløk
litt purre
olivenolje
sitron
persille
salt og pepper
Slik gjør du:
Kok potetene og avkjøl dem før de blandes med asparges og oppkuttet rødløk. Bland sammen dressingen av olivenolje, sitron, persille, salt og pepper. Tilsett dressingen og strø purre over potetsalaten.
Lag estragonsmør ved å kjøre olje, hvitløk og estragon i en hurtigmixer. Tilsett smør, salt og pepper.
Del fisken i to og legg en bit på hvert folieark som er godt innsmurt med estragonsmør. Legg en god klatt med estragonsmør over sjømaten og pakk sammen foliet. Stek den på bålet/grillen i ca 10 og server med potetsalat ved siden av.

Dette ser kanskje avansert ut, men det er det faktisk ikke.