– Nå er det klart. Det er helt konge!

I dag fikk Sindre Palm beskjeden om at han skal gå verdenscupen i Drammen på onsdag.

Sindre Palm

Sindre Palm er klar for verdenscupen i sprint i Drammen på onsdag.

Foto: Team Jobzone

– Jeg var nettopp ute og jogget en tur. Joggeturen har aldri gått så lett – det sier vel sitt om hvordan jeg har det nå, sier en svært glad Sindre Palm når NRK ringer for å gratulere ham med uttaket.

Palm ble forrige uke tatt ut som førstereserve til verdenscupsprinten i Drammen. Men etter at Eldar Rønning sa fra seg plassen er det klart for en østfolding på startplass.

– Nå er det klart. Det er helt konge!

Målet er avansement fra prologen

Verdenscupen har denne sesongen vært et mål og en drøm for unggutten som går for Spydeberg IL.

– Jeg har vært klar til å si ja lenge. Det er morsomt at jeg lykkes helt på tampen av sesongen, sier han.

Helt siden Palm fikk beskjeden om at han var tatt ut som førstereserve har han forberedt seg på løpet som om han skulle gå.

– I hodet mitt har det vært klart at jeg skulle gå hele tiden. Tidligere år har det vært slik at både første- og andrereserver har fått gå, så det er det jeg har forberedt meg på. Jeg skal være bra rustet, sier han.

Foreløpig er målet å gå videre fra prologen.

– Dette er første gang jeg prøver meg, så det er vanskelig å si hva jeg skal forvente meg. Men klaffer alt, både med gode ski og at kroppen føles bra, så er målet å gå videre. Hvis det skjer, så har jeg inntrykk av at alt kan skje, sier han.

Og dette blir ikke siste gang vi får se Sindre Palm gå verdenscup?

– Nei, absolutt ikke! Jeg skal klare å kare meg dit flere ganger. Dette blir en bra smakebit, og det gir meg motivasjon til å fortsette.