Siktet 19-åring meldte seg til politiet

Politiet har pågrepet to personer etter slåsskampen ved et utested på Grünerløkka i Oslo natt til lørdag. En tredje person var etterlyst, men har nå meldt seg.

Overvåkingsvideo fra Ocean Cafe Bar, der en mann ble slått ned utenfor.

ØNSKET TIPS: Politiet gikk tidligere i uken ut med en overvåkningsvideo for å få tips om det som skal være gjerningsmennene.

– Politiet fikk i går informasjon som førte til at vi klarte å identifisere de omtalte gjerningspersonene, sier leder av Voldsavsnittet, Stein Olav Bredli til NRK.

Det var ved 03.30-tiden natt til lørdag ble mannen slått ned ved Rathkes plass på Grünerløkka. Konflikten startet utenfor Ocean Café Bar og utviklet seg til en slåsskamp der en person ble liggende igjen på bakken.

To av gjerningspersonene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. En person ble tidligere i dag etterlyst, men er nå pågrepet etter at han selv meldte seg for politiet ved 14-tiden fredag.

Også 19-åringen er siktet for grov kroppskade.

En av de tre som er pågrepet har i dag blitt avhørt, mens den andre vil bli avhørt i løpet av dagen. Flere av de siktede er kjent for politiet. Bredli vil ikke si om de siktede kjente den fornærmede fra før av.

Ligger i koma

Voldsofferet, en mann i slutten av 20-årene, er ikke lenger kritisk skadet. Tilstanden er fortsatt uklar og personen ligger fortsatt i koma på Ullevål sykehus.

Bistandsadvokat Thomas Benestad sier at familien til den fornærmede er opplyst om pågripelsene.

– Familien har ikke gitt noen tydelig reaksjon, men de er nok fornøyd med politiets arbeid, at to personer nå er pågrepet, sa Benestad tidligere i dag.