Harald Stabell: – Sigrids familie er i dyp sorg

Harald Stabell sier til NRK i kveld at Sigrids familie er i dyp sorg. Samtidig har de omsider fått en visshet om hva som har skjedd med datteren.

Advokat Harald Stabell forteller at Sigrids foreldre er i dyp sorg etter at politiet har bekreftet at 16-råingen er drept.

Bistandsadvokat Harald Stabell forteller at Sigrids foreldre er i dyp sorg etter at politiet har bekreftet at 16-åringen er drept.

Klokken 18 i dag bekreftet politiet på en pressekonferanse at personen som ble funnet død mandag kveld, var savnede Sigrid Schjetne (16).

Familiens bistandsadvokat, Harald Stabell, forteller at familien har hatt et svært tungt døgn.

– Har fått visshet

– Familien er nå i dyp sorg etter at de fikk budskapet om likfunnet i natt, og etter at de nå i ettermiddag fikk bekreftelsen på at dette er Sigrid, sier han.

Familien måtte vente mange timer fra likfunnet til de fikk vite helt sikkert at den avdøde er Sigrid.

– Man ventet på en avgjørelse fra Rettsmedisinsk institutt, og den kom nå sent på ettermiddagen. Det har gitt familien visshet, noe de har savnet i alle disse ukene med uvisshet og usikkerhet rundt hva som har skjedd med datteren, sier Stabell.

– Fornøyd med informasjonen

– Hva tenker familien om politiarbeidet?

– Familien har ikke orket å være opptatt av hvordan politiarbeidet har vært i dag. De har gitt uttrykk for at de har vært fornøyde etterforskningen, og de er også fornøyde med informasjonen som har blitt gitt det siste døgnet. Men utover det er det sorgen som preger dem i dag, naturlig nok, sier han.

Stabell vil ikke si noe om pågripelsen av de to mennene i Oppegård skjedde etter et tips.

De to mennene på 37 og 64 år er siktet for drapet.